معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تشکیل صندوق ضمانت برای زنان سرپرست خانواری که در دهک یک تا پنج قرار دارند، مهم ترین اقدام دولت برای حمایت از این قشر در زمینه ایجاد اشتغال است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ انسیه خزعلی در دیدار با نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان با بیان اینکه یکی از مشکلات زنان سرپرست خانوار نداشتن
وی گفت: زنانی که در دهکهای یک تا پنج هستند و امکان معرفی ضامن ندارند، دولت ضامن آنها میشود تا دغدغهای در این زمینه نداشته باشند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: امیدواریم این زنان حمایت شوند و مشکل ضمانت تسهیلات آنان حل شود که معتقدیم با تشکیل این صندوق، مشکل ضمانت تسهیلات این بانوان برطرف میشود.
به گفته وی، در گذشته به دلیل اینکه زنان سرپرست خانوار ضامن برای دریافت تسهیلات نداشتند، این اعتبارات برگشت داده میشد.
خانم خزعلی افزود: با همکاری استانداریها در ۱۵ استان کشور، اعتباراتی برای زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده و کارآفرینان زن شناسایی شدهاند.
وی بیان کرد: در دور دوم سفر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان امیدواریم اقدامات بسیار خوبی را برای بانوان و زنان سرپرست خانوار در این استان شاهد باشیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: یکی از مسئولیتهای معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده این است که از آسیبهای اجتماعی پیشگیری و از رشد تصاعدی این آسیبها جلوگیری کند؛ تا بتوانیم برای رفع آسیبها و بهرهمندی زنان سرپرست خانوار از زندگی سالمِ عزتمند، شرایط را فراهم کنیم.
خزعلی گفت: توانمندسازی زنان در ابعاد مختلف ازجمله آموزش مهارت و اشتغال است که به صورت ویژه برنامهای تدوین کرده ایم.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور مردمی همت جدی برای اجرای برنامه جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار دارد، تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه تدوین برنامه جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به عهده معاونت زنان و خانواده گذاشته شده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت سیزدهم ضمن تشکیل کارگروهی تخصصی طی چند ماه برنامه جامعی را تدوین و به هیئت دولت تقدیم کرد. در این برنامه برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار چهار مقوله آموزش، مشاوره، اشتغال و حمایتهای رفاهی دیده شده و ۱۴ گام برای آن پیش بینی شده است.
وی اظهارداشت: امیدواریم اعتبارات خوبی برای سیستان و بلوچستان را در بخش زنان سرپرست خانوار و دختران بازمانده از تحصیل در نظر گرفته شود که همه موفق به تحصیل شوند.
خزعلی همچنین از دیگر اقدامات دولت مردمی در حوزه خانواده را اعطای خانه به خانوادههای دارای چهار قلو عنوان کرد و گفت: سال ۱۴۰۰ حدود ۲۶ چهار قلو داشتیم و ما راه حمایت از این خانوادهها را تسهیل کردیم که قانون اهدای مسکن به این افراد اجرا شود چون۹۵ درصد آنها پدران بیمار و کارگر بودند.