وزیر بهداشت گفت: بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در حال ساخت اسلامشهر زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران است و بهترین پزشکان و متخصصان این دانشگاه به این بیمارستان خواهند آمد و حدود ۳۰۰ درصد، تعداد تختهای بیمارستانی این شهرستان افزایش مییابد.
وی با بیان این که کل بیمارستان سال آینده بهرهبرداری خواهد شد، ادامه داد: متأسفانه دچار نابرابری در توزیع امکانات درمانی در تهران هستیم و بیشتر بیمارستانها در شمال تهران قرار دارند، ولی جنوب تهران امکانات بیمارستانی کمتری دارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه بهرهبرداری از این بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی بخش عمدهای از مشکلات درمانی مردم اسلامشهر را رفع خواهد کرد، گفت: این بیمارستان تحت نظر بهترین دانشگاه علوم پزشکی کشور یعنی دانشگاه تهران قرار دارد و ان شاءالله بهترین پزشکان و متخصصان به این منطقه خواهند آمد.
عیناللهی افزود: در اجرای برنامههای عدالت محور و محرومیت زدایی دولت از مناطق جنوب استان تهران چندی پیش بیمارستان ملارد و بیمارستان فیروزآبادی شهرری را نیز افتتاح کردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز با بیان اینکه بیمارستان در حال ساخت اسلامشهر تاکنون ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امید میرود این بیمارستان تا یک سال دیگر به بهره برداری کامل برسد، گفت: سرانه تخت در منطقه اسلامشهر پایینتر از بسیاری از مناطق محروم کشور است و امیدواریم با بهره برداری از این بیمارستان محرومیت در این منطقه تا حد زیادی کاهش یابد.
حسین قناعتی با اشاره به اینکه در صورت موافقت وزیر بهداشت این بیمارستان، بیمارستان امام خمینی (ره) شماره ۲ خواهد شد تا بتواند از حضور استادان بیمارستان امام بهره ببرد، افزود: مزیت این بیمارستان که در ۷ هکتار زمین و منطقهای وسیع و با سبک ساخت بیمارستانهای جدید در حال ساخت است، همجواری آن با فرودگاه امام خمینی (ره) است که میتواند به توسعه گردشگری سلامت در منطقه کمک کند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه به بازدید از درمانگاه ویژه مستقل قائمیه اسلامشهر، تحت نظر شبکه بهداشت و درمان این شهر پرداخت و از بخشهای مختلف این درمانگاه بازدید و با کادر سلامت و بیماران آن گفتگو کرد.