مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از راه اندازی ۵۴ تعاونی توسعه روستایی با تفاهمنامه دو جانبه در راستای محرومیتزدایی خبر داد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران یکی از اولویتها دولت سیزدهم و همچنین برنامه اصلی این ادارهکل را احیاء تعاونیهای نیمه فعال و راکد عنوان کرد و افزود: دولت سیزدهم با جدیت در حال توسعه بخش تعاون است.
وی تعداد کل تعاونیهای فعال کشور را ۱۰۰ هزار و ۱۲۰ شرکت با یک میلیون و ۶۷۶ هزار و ۶۰۳ نفر عضو با فرصت شغلی یک میلیون و ۸۹۱ هزار و ۳۲۸ نفر اعلام کرد و ادامه داد: سهم استان مازندران ۷ هزار و ۷۱۱ شرکت تعاونی با ۴۸ هزار و ۹۳۵ عضو و ۱۰۵ هزار و ۷۸۹ نفر فرصت شغلی است.
باقری با بیان اینکه استان مازندران رتبه دوم در تشکیل تعاونیها دارد، گفت: این نشان دهنده این است علاقهمندی مردم استان به فعالیتهای جمعی و گروهی زیاد است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نهادینه شدن فرهنگ تعاون را در موفقیت تعاونیها مهم دانست و اظهار کرد: معافیتهای بیمهای و مالی در بخش تعاون مصوب شد، اما اجرایی نشده است.
وی با اشاره به اینکه جایگاه بخش تعاون باید تثبیت شود، خاطرنشان کرد: ظرفیتهای بخش تعاون باید جدی گرفته شود.
باقری از اختصاص ردیف سه هزار میلیارد تومانی دولت برای توسعه بخش تعاون و امور روستاها خبر داد و گفت: این مهم در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و بودجه در مرحله بررسی و ابلاغ قرار دارد.
وی به کمبود شدید نیروی انسانی در بخش تعاون اشاره کرد و گفت: چارت سازمانی تعاون استان ۹۵ نیرو تعریف شد که اکنون فقط ۳۵ نفر نیرو داریم و باید نسبت به تأمین نیرو اقدام کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: مازندران در بخش تسهیلات ویژه اقتصادی تعاون رتبه دوم کشور را کسب کرده است و ۱۳۷ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است.
باقری انتخاب تعاون شهر، توسعه مراکز نوآوری کارآفرینی برای شتاب بخشی به بخش تعاون و کشف استعدادها، را از جمله اقدامات عنوان کرد و یادآور شد: ۵۴ تعاونی توسعه روستایی با تفاهمنامه وزارتخانه و بنیاد علوی در راستای محرومیتزدایی در استان ایجاد شده است.