مرحله دوم اجرای «طرح ۳۱۳» در استان خوزستان با هدف پیگیری و رفع مشکلات فرهنگی و مشکلات معیشتی مددجویان آغاز شد.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد در این مراسم توجه به مسایل دینی و اخلاقی خانوادههای مددجو را ضروری دانست و گفت: پیگری مسایل خانوادگی با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، توانمندسازی فرهنگی و کمک به ادامه تحصیل دانشآموزان نیازمند در قالب «طرح ۳۱۳» پیشبینی شده است.
حجتالاسلام علی جعفری افزود: «طرح ۳۱۳» با مشارکت کمیته امداد، سازمان تبلیغات اسلامی و حوزههای علمیه به منظور ارتقای سطح باورهای دینی و آگاهی مددجویان تحت حمایت و نیازمندان اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه در قالب «طرح ۳۱۳» هم اکنون تعداد ۶۰ روحانی در استان خوزستان با این نهاد همکاری دارند، تاکید کرد: این روحانیان ارائه خدمات فرهنگی، اجتماعی و مشاورهای به بیش از ۸۰۰ خانواده مددجو را عهدهدار هستند و اولویت خدمترسانی نیز مناطق حاشیهای در نقاط مختلف استان است.
حجتالاسلام جعفری تصریح کرد: مرحله دوم این طرح در استان خوزستان با همراهی ۱۸۰ روحانی هدفگذاری شده است و روحانیون برای کمک به خانوادههای مددجو به مناطق محروم اعزام میشوند.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد گفت: «طرح ۳۱۳» با هدف ایجاد ارتباط مستمر و موثر روحانیون با خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد با رویکرد تحکیم بنیان خانواده و تقویت باورهای دینی و کنترل آسیبهای اجتماعی در روستاها انجام میشود.
وی افزود: «طرح ۳۱۳» طرحی تربیتی و خانواده محور است تا روحانیون ضمن ارتباط موثر با خانوادههای تحت حمایت، بتوانند نسبت به شناسایی و اولویتبندی مسائل این خانوادهها اقدام کنند.
حجتالاسلام جعفری «طرح ۳۱۳» را گامی نوین و مهم برای ارائه خدمات اثربخش به مددجویان مناطق روستایی عنوان کرد و گفت: شناسایی افراد نخبه، شکوفایی استعدادها و ارتقای تواناییها و توانمندسازی فرهنگی خانوادههای تحت حمایت از دیگر اهداف اجرای این طرح است.