جهاد سازندگی، نهادی انقلابی با فعالیتهای خلاقانه در حوزههای مختلف عمرانی و کشاورزی است که اقدامات موثری را در رفع مشکلات و محرومیت زدایی داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در میز اقتصاد رسانه ملی که مصوبات اولین جلسه شورای عالی جهاد کشاورزی بررسی گردید، در گزارشی تاریخی به جهاد سازندگی و احیای آن، از میز تحریریه کشاورزی و روستا پرداخته شد.
-جهاد سازندگی پلی برای گذر از محرومیت.
در گزارش به فعالیتهای عمرانی جهاد سازندگی در جاده سازی، آب و برق رسانی به روستاها و از جمله روستایی در کهکیلویه و بویراحمد که در سال ۱۳۵۸ حدود ۶۰۰ نفر از جوانان آن استان به جمع گروه جهاد سازندگی پیوستند و اولین اقدامات جهاد سازندگی در حوزههای مختلف عمرانی و کشاورزی در آن انجام گرفت، اشاره شده است.
_ اقدامات خلاقانه جهادگران در دفاع مقدس
در شهریور ۱۳۵۹ روی دیگر جهاد سازندگی با دوران دفاع مقدس متجلی شد، زمانی که اقدامات خلاقانه جهادگران تمام متخصصان کهنه کار مهندسی جنگ دنیا را متحیر کرد و جهادگرها آن روزها در پشتیبانی جنگ هم گامهای موثری برداشتند.
_ادغام جهاد سازندگی در وزارت کشاورزی
در سال ۱۳۷۹ جهاد سازندگی با رای نمایندگان در مجلس ششم با این نگاه که فعالیتهای جهاد سازندگی در سالهای پس از دوران دفاع مقدس در موازات با سایر نهادها است با وزارت کشاورزی ادغام شد، ادغامی به معنای پایان نهاد انقلابی جهاد سازندگی.
گفتنی است؛ در سخنرانی رییس جمهور در یاسوج، امید به احیای دوباره جهاد سازندگی زنده شد با روحیه و تفکر انقلابی و اقدامات جهادی .