معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران از تبدیل وضع ۴۵۰۰ نفر از نیروهای شهرداری تا کنون خبر داد و افزود: تبدیل وضع مابقی نیروها نیز در حال طی شدن فرآیند قانونی آن است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، لطف الله فروزنده در نشست خبری با گرامیداشت هفته دولت به عنوان نماد خدمت به مردم، گفت: ما در مجموعه شهرداری تهران ۱۰۰ هزار نیرو که به صورت مستقیم و ۴۰ هزار نفر نیرو که به صورت پیمانکاری در ارتباط هستند داریم.
معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران افزود: همچنین اصلاح نظام پرداخت نیروهای رسمی و قراردادی دنبال شده به شکلی که در مورد نیروهای رسمی ما پیشنهادات خود را ارائه کردیم و سازمان مدیریت مصوب کرده و باید به هیات وزیران برود که این موضوع درحال پیگیری است.
لطف الله روزنده گفت: ۴۰ هزار نیروی حجمی که در اختیار شرکتهای پیمانکاری داشتیم نظارت بر آنها را افزایش دادیم که این نظارتها شامل تعداد نیروهای لازم برای بکارگیری، مسئله پرداخت بیمه، نوع کار و شیفت بندی و داشتن ضوابط برای اخراج آنها خواهد بود.
معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران تاکید کرد: مسائل رفاهی کارکنان فراهم کردن امکانات برای تامین مایحتاج زندگیشان نیز از دیگر مواردی است که مورد توجه قرار گرفته و در این خصوص حدود ۲۱ قرارداد برای سرویس دادن به پرسنل با شرکتها و نهادهای مختلف بسته شده است.
لطف الله فروزنده گفت:بی تردید مهمترین مسئله در حوزه پرسنل تامین مسکن آنهاست. بر همین اساس مشکل برخی از تعاونیها را حل و به صندوق ذخیره نیز الزام کردیم در هر منطقه زمینی را مشخص کند تا نسبت به موضوع تامین مسکن پرسنل اقدام شود. البته این کار برای اقشار دیگر جامعه نیز عملیاتی خواهد شد.
تدوین برنامه چهارم مدیریت شهری چهارساله در دستور کار
معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران افزود: مسئله نظامنامه فرآیندها موضوع دیگری است که مورد توجه قرار گرفت و در این خصوص فرآیندهای شهرداری شناسایی و جمعآوری شد که نیاز بود بسیاری از آنها حذف و اصلاح شوند تا مردم بتوانند کارهای ما را بررسی کنند و از این طریق شاهد ایجاد شفافیت باشیم. همچنین در تدوین برنامه چهارم مدیریت شهری که سال ۱۴۰۱ شروع آن قلمداد میشود و باید به صورت چهارساله تدوین شود شورا هم این فرصت را برای تدوین برنامه تا مهر تعیین کرده است تا اقدامات لازم را انجام دهیم و جلسات تخصصی آن در حال برگزاری است.
لطف الله فروزنده با تاکید بر اینکه بودجه ریزی عملیاتی را آغاز کردیم، افزود: پایش مستمر پروژههای شهری آغاز شده و با همکاری شورای شهر تهران برای تمامی پروژهها پس از رصد رقم خوبی در بودجه اختصاص داده شده و سنجش و پایش و مدیریت پروژهها به صورت جدی دنبال خواهد شد.
شناسایی گلوگاههای تهران در مجموعه شهرداری تهران
معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران در خصوص مبارزه با فساد و هوشمندسازی تهران با تاکید بر شناسایی گلوگاههای تهران در مجموعه شهرداری تهران، گفت: سایت شفافیت را به روز کردیم و در حال حاضر در بخشهای مختلف شاهد بارگذاری اطلاعات شهرداری تهران هستیم.
لطف الله فروزنده در بخش دیگری از صحبتهای خود در خصوص موضوع مبارزه با فساد در مجموعه شهرداری تهران، گفت: نقش ما اصلاح فرآیندها و از بین بردن بسترها و زمینههای فساد است و در همین راستا شش کمیته تعریف شد تا در حوزههای مختلف با بررسیهای گسترده بسترهای بروز فساد را شناسایی کنند و نسبت به مسدود سازی آنها اقدام کنیم. همچنین این موضوع در کارگروه ارتقای سلامت اداری نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
پیوستن سامانههای شهرداری به پنجره خدمات الکترونیک دولت
لطف الله فروزنده تاکید کرد: پیوستن سامانههای شهرداری تهران به پنجره خدمات الکترونیک دولت فرآیندی بوده که سه سال متوقف شده بود و در پایان اسفند سال قبل مقرر شد این اقدام در معاونت برنامه ریزی پیگیری شود، لذا ۶۶ استعلام و مجوز شناسایی و تعامل وزارت اقتصاد باعث شد که ما از فهرست قرمز خارج شویم و نحوه اتصال فرآیندها به این سامانه به لحاظ فنی مورد ارزیابی قرار گرفته است.
میزان تحقق بودجه سالیانه در شهرداری تهران
معاون شهردار تهران درباره تحقق بودجه شهرداری تهران نیز گفت: به صورت معمول در سه ماهه اول ۱۵ درصد، سه ماهه دوم ۱۵ درصد، سه ماهه سوم ۳۰ درصد و در سه ماهه چهارم نیز شاهد تحقق ۴۵ درصدی بودجه هستیم. در سال گذشته نیز تحقق ۹۶ درصدی بودجه را شاهد بودیم؛ لذا برای امسال معتقدیم و تلاش میکنیم در بخش نقدی و غیر نقدی در شش ماهه نخست سال تحقق بودجه را به ۴۰ درصد برسانیم و تا پایان سال شاهد تحقق ۹۶ درصدی باشیم. در این راستا هر هفته جلسات درآمدی تشکیل میشود و تصور میکنیم افق بسیار خوبی شکل گرفته است.
به هیچ عنوان ورود فرزندان مسئولین را نداشتهایم
معاون شهردار تهران درباره موضوع تعارض منافع در شهرداری تهران افزود: ظرف حدود یک سال از فعالیت مدیریت شهری جدید به هیچ عنوان ورود فرزندان مسئولین را نداشتهایم و در رابطه با مسئله قراردادها نیز رصد مستمر انجام میشود و دستگاههای نظارتی شهرداری تهران نیز اقدامات نظارتی را به صورت مستمر در دستور کار خود قرار دادند.
لطف الله فروزنده افزود: در جنگ سایبری، پرسنل فاوای ما عملکرد بسیار خوبی داشت و هیچ اطلاعات و بانک اطلاعاتی از بین نرفت. علاوه بر این، پس از ۱۵ سال نوسازی در زیرساختهای شهرداری تهران انجام شد. در حال حاضر تمام سایتهای ما در دسترس است و این اتفاق باعث شد نقاط آسیب پذیر شناسایی و اصلاحات لازم انجام شود.
به نیروی جدید در شهرداری نیاز نداریم
معاون شهردار تهران درباره برخورد با نیروهای مازاد در مجموعه شهرداری تهران نیز گفت: اصطلاح نیروهای مازاد اصطلاحی غلط است. معتقدیم که به نیروی جدید نیاز نداریم، اما باید نیروهای فعلی را ساماندهی کنیم. البته به تناسب خروج نیروها که ۳۵۰۰ خروج نیرو در سال جاری داشتهایم که یا بازنشست ویا به صورت داوطلب خارج شدند باید به تناسب این جذب نیرو را بر اساس نیاز داشته باشیم؛ اما آموزش نیروها ما را به سمتی میبرد که میتوانیم کار بیشتری برای آنها تعریف کنیم. ما باید مدیریت کنیم و نیروها را به درستی بکارگیری کنیم. جذب جدید بسیار کم انجام میشود و بر اساس نیازهایی که در مرکز تحول نیازسنجی میشود جذب نیروها اتفاق میافتد. تلاشمان این است که بیشتر از ظرفیت داخلی استفاده کنیم.
به روز رسانی سایت شفافیت شهرداری تهران
معاون شهردار تهران در خصوص سایت شفافیت و به روزرسانی آن گفت: این سایت در دوره قبل راه اندازی شد و دچار وقفهای در به روز رسانی شده بود بنابراین در این حوزه فعال شدیم و ۳۰ مورد وجود داشته در این سایت شامل احکام برنامه به روزرسانی شد، اما هدفگذاری ما این است که این موارد را به ۶۰ مورد افزایش دهیم تا اطلاعات بیشتری در اختیار مردم قرار گیرد. کمیته شفافیت این موضوع را دنبال میکند، زیرا معتقدیم هر چه شفافیت بیشتر شود زمینه نظارت عمومی فراهم میشود و کار ما ارتقاء پیدا میکند.