اهدای سلولهای بنیادی، بزرگترین کمک حتی با دست خالی
کارشناس ارشد معماری شبکههای کامپیوتری از اهدا کنندگان سلولهای بنیادی خونساز غیر خویشاوند است که با اهدای سلولهای بنیادی خود جان یک بیمار را که مبتلا به بیماری لنفوم بود از مرگ حتمی نجات داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم مهندس سعیده یاری فیروز آبادی گفت: بیماری لنفوم، سرطانی است که در سیستم لنفاوی بخشی از سیستم ایمنی بدن، ایجاد میشود.
وی افزود: من که سابقه اهدای خون داشتم، نخستین بار توسط کارشناسان مرکز سپاس (پذیره نویسی سلولهای بنیادی) از طریق بولتن و بروشور ارائه شده از روند پذیره نویسی سلولهای بنیادی اطلاع یافتم ضمن آنکه با جستجو در اینترنت منابع زیادی در مورد این شیوه اهدای سلولهای بنیادی در دسترس نبود.
خانم فیروز آبادی که اهدای سلولهای بنیادی را به دوستان و آشنایان خود نیز معرفی کرده است گفت: همیشه دلم میخواهد به دیگران کمک کنم و همیشه به این فکر میکردم که چطور میشود با دست خالی به دیگران کمک کرد که با سازمان انتقال خون آشنا شدم. با اهدای خون و سپس با اهدای سلولهای بنیادی توانستم با ارزشترین کمک را به بیمارانی که راه دیگری برای درمان نداشتند ارائه دهم.
وی افزود: یک روز از مرکز سپاس با من تماس گرفتند و اطلاع دادند که نمونه سلول بنیادی من با یک بیمار هماهنگ شده است و خواستند برای آزمایشهای بیشتر مراجعه کنم که همه چیز خوب پیش رفت و واجد شرایط اهدای سلولهای بنیادی برای آن بیمار شناخته شدم.
وی فرآیند اهدای سلولهای بنیادی را فرآیندی زمان بر دانست و گفت: اهدا کنندگان باید آمادگی داشته باشند که یک روز را به این کار اختصاص دهند.
خانم فیروز آبادی حضور یک همراه و داشتن فایلهای صوتی و آموزشی و سرگرمی را برای مدت زمانی که مشغول اهدای سلولهای بنیادی است، مفید و سرگرم کننده است.
وی افزود: دوست دارم همه را به این کار خیر و نجات بخش دعوت کنم و هرچه میتوانم در صفحات اجتماعی خود این کار خداپسندانه را ترویج میکنم.