مدیر امور آب و فاضلاب گناباد گفت: اصلاح و توسعه شبکههای آبرسانی در مناطق شهری و روستایی از دستاوردهای مهم سال نخست فعالیت دولت سیزدهم در این شهرستان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،جواد سالاری افزود: بازسازی و نوسازی ۴۹ مورد تاسیسات آبرسانی، اصلاح و توسعه خط انتقال آب و شبکه آبرسانی در مجموع به طول ۱۹ کیلومتر از محل اعتبارات دولتی و با همراهی خیران از اقدامات مهم دولت در تامین آب شرب گناباد به شمار میرود.
وی ادامه داد: برای کاهش مشکلات تامین آب شرب مناطق روستایی گناباد عملیات اصلاح خط انتقال روستای "روچی" به طول یک هزار و ۵۰۰ متر و احداث مخزن یک هزار متر مکعبی و خط انتقال آب شهر "روشناوند" به طول ۶۰۰ متر در همین مدت آغاز شد.
مدیر امور آب و فاضلاب گناباد اتصال مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی آب شرب این شهرستان به شبکه آب شرب دیگر اقدامات مهم در دولت سیزدهم ذکر کرد و گفت: برای احداث این مخزن ۵۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
سالاری افزود: با توجه به آنکه خط انتقال آب گناباد بعد از مشهد طولانیترین خط انتقال در بین شهرستانهای خراسان رضوی است، همواره شاهد بروز اتفاقهایی به دلیل فرسودگی خط انتقال در مسیر انتقال آب هستیم، با ایجاد این مخزن امکان ذخیره سازی آب در مواقع بحرانی فراهم شده است.
او ادامه داد:اکنون در شرایط کمبود آب هستیم و در صورت بروز رخدادهای غیرمترقبه در طول مسیر، آب آشامیدنی مورد نیاز مردم گناباد از طریق این مخزن تامین شده و مردم کمتر دچار مشکل کمبود آب خواهند شد.
مدیر امور آب و فاضلاب گناباد گفت: با بهره برداری از این مخزن، حجم ذخیرهسازی آب در این شهر به ۲۰ هزار مترمکعب افزایش یافته که مشکل کمبود آب در شرایط بحرانی تا حد زیادی برطرف شده است.
سالاری افزود: همچنین برای کاهش مشکل تامین آب شرب در شهرستان گناباد سه حلقه چاه حفر و ۲ حلقه چاه تجهیز شده است.
وی گفت:جداسازی شبکه آب شیرین بیدخت با اجرای ۲ هزار متر خط انتقال و بهرهبرداری از ۱۰ جایگاه برداشت احداثی به همت خیران در قالب نذر آب و احداث سه جایگاه برداشت آب شرب در گناباد از مهمترین اقدامات در این مدت بوده است.
آب مورد نیاز مناطق شهری از ۲۲ حلقه چاه عمیق و آب شرب مورد نیاز ۷۵ روستای تحت پوشش نیز از ۴۲ حلقه چاه عمیق، ۱۱ مجتمع آبرسانی و ۹۹ دستگاه منبع آب زمینی و هوایی تامین می شود.
گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.