مدیر جهاد کشاورزی کوار از پیش بینی تولید بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن کشمش و مویز در این شهرستان خبرداد.
او تصریح کرد: برداشت انگور در شهرستان کوار از اواخر خردادشروع شده است و تا اوایل آبان ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی کوار با بیان این که بخش قابل توجهی از این محصول فرآوری و به کشمش، مویز و شیره انگور تبدیل میشود، اظهارداشت: تاکنون ۴ هزار تن انگور در حال فرآوری و تهیه کشمش است و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، ۱۳ هزار تن انگور معادل ۲ هزار و ۵۰۰ تن کشمش هسته دار یا مویز تولید و به بازار عرضه شود.
عمده مویز تولید شده از ارقام ریش بابا و رطبی است و به سراسر کشور عرضه و به بعضی کشورهای خارجی نیز صادر میشود.
جوکار بیان کرد: درجه رسیدگی انگور بر کیفیت کشمش مؤثر است به طوریکه کشمش حاصل از برداشت به موقع محصول دارای رنگ، بافت و طعم بهتری بوده و از نظر کمی نیز بازده بیشتری دارد.