از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ هزار تن انواع کود شیمیایی بین کشاورزان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شده است.
لاهوتی افزود: از کودهای توزیع شده حدود ۸ هزار تن کود اوره و دو هزار تن هم کودهای پتاسه و فسفات بوده است.
وی با بیان اینکه قیمت کودهای فسفات و پتاسه در سال جاری نسبت به سال قبل ۴۵ درصد کاهش یافته است ادامه داد: این کاهش قیمت منجر به افزایش تقاضا و خرید این کودها از طرف کشاورزان شده به طوری که در پنج ماه اول سال زراعی امسال حدود ۲ هزار تن از این کودها به فروش رفته است.
لاهوتی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ از این کودها فقط ۱۳۰۰ تن فروش داشتیم افزود: این کاهش قیمت و افزایش فروش کود منجر به افزایش تولید خواهد شد
وی همچنین بیان کرد: برای اینکه در سال زراعی بتوانیم نیاز کشاورزان و تعهدات کشاورزان را به موقع برطرف کنیم مبادی و پتروشیمیهایی که از آنها کود تهیه میکردیم را افزایش دادیم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گفت: در سالهای گذشته حدود ۹۵ درصد از کود مورد نیاز کشاورزان استان را از شهرستان مرودشت تامین شد، ولی امسال از پتروشیمیهای لردگان، مسجدسلیمان، بندرعباس و بندر امام خمینی(ره) هم کودهای مورد نیاز تامین و به موقع بین کارگزار و کشاورزان توزیع شد.
وی همچنین به ذخیره کود در انبارهای استان اشاره کرد و افزود: تاکنون حدود ۹ هزار تن کود در انبارهای استان ذخیره شده که در موقع نیاز و در فصل زمستان در صورت بروز مشکل، کشاورزان با کمبود کود روبرو نشوند.
لاهوتی با تاکید بر شفافیت در توزیع کود بیان کرد: امسال کشاورزان در سامانههای الکترونیکی ثبت نام کردند و حواله الکترونیکی برای آنها صادر شد و کود به دست کشاورزان واقعی میرسد.