کاردار سفارت رژیم صهیونیستی، موضوع حماس را از مهمترین مسائل در روند عادی سازی روابط آنکارا و تل آویو دانست.
ایریت لیلیان کاردار سفارت اسرائیل در آنکارا خبر روزنامه ملی گازته (چاپ ترکیه) درباره فشارهای اسرائیل بر این کشور برای تعطیلی دفتر نمایندگی حماس را تایید کرد.
روزنامه ملی گازته، پس از گامهای اخیر ترکیه و اسرائیل در زمینه عادی سازی روابط، از فشارهای اسرائیل برای پایان دادن به فعالیت دفتر نمایندگی حماس در ترکیه خبر داده بود.
کاردار سفارت اسرائیل در آنکارا، موضوع حماس را از مهمترین مسائل در روند عادی سازی روابط آنکارا و تل آویو دانست و گفت: «از دیدگاه ما یکی از مهمترین موانع، فعالیت دفتر نمایندگی حماس در استانبول است.»
وی مدعي شد: «جامعه جهانی حماس را گروه تروریستی میداند و خواسته آشکار ما از ترکیه آن است که این دفتر را تعطیل و اعضای آن را از این کشور اخراج کند.»