معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بر تامین آب آشامیدنی سالم برای پیشگیری از شیوع بیش از پیش بیماری وبا تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، سیدمحمد علوی گفت: با همت و تلاش کادر بهداشت در تشدید غربالگریها در رابطه با بیماری وبا و براساس اصول مراقبتی سندرمیک در مراکز بهداشت و مبادی ورودی و به ویژه مرزهای خوزستان، ۲ بیمار مبتلا به بیماری وبا یا التور در شهرستانهای اهواز و کارون شناسایی شدند و حال عمومی آنها مطلوب است.
وی افزود: هر بیماری که با علائم گوارشی از جمله؛ اسهال، استفراغ و... مورد غربالگری قرار میگیرد، افرادی که دارای اسهال آبکی هستند، مورد بررسی قرار میگیرند.
علوی مصرف آب آشامیدنی آلوده و ناسالم، مصرف غذاهای آلوده و غذاهایی که کاملا پخته نشده اند، خوردن میوه و غذاهای شسته نشده، رعایت نکردن اصول بهداشتی و بی توجهی به شستن دستها با آب و صابون را ۳ عامل مهم در شیوع بیماری التور عنوان کرد و ادامه داد: بنابراین عمدهترین راه انتقال بیماری، آب آلوده است.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان میگوید: شرکت آب و فاضلاب استان موظف است آب آشامیدنی سالم را برای مردم تامین کند، البته در برخی از مناطق مردم با مشکلاتی در تامین آب مواجه هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اضافه کرد: باتوجه به شیوع بیماری وبا، انتظار میرود دستگاههای متولی فعالیتهای خود برای تامین آب آشامیدنی مورد نیاز مردم به کار گیرند.