معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای پیشرفت و توسعه اقتصادی شهرستان بهمئی حمایتهای لازم انجام می شود.
سید احسان عسگری افزود: بر اساس برنامه آمایش سرزمینی، سرمایه گذاری در بهمئی در بخشهای گوناگون صنایع وابسته به نفت و گاز، صنایع معدنی، کشاورزی، دامپروری، گردشگری و صنایع دستی فراهم است.
وی ادامه داد: وجود معادن آهک، گچ، سلستین و شهرک صنعتی با وسعت ۱۵۰ هکتار از ظرفیتهای اقتصادی شهرستان بهمئی است و این صنایع وابسته به معادن مانند فراوری آهک، سلستین و گچ، فرصت خوبی برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال پایدار در این دیار است.
عسگری دیار بهمئی را سرشار از نعمتهای خدادادی برشمرد و با بیان اینکه، توانمندیها و قابلیتهای شهرستان بهمئی در حوزه نفت بسیار چشمگیر است بیان کرد: با توجه به وجود چاههای نفت در این شهرستان و نزدیکی آن به پالایشگاه بید بلند امکان ایجاد صنایع وابسته به نفت، شامل پتروشیمیها و دیگر صنایع پایین دست و امکان تامین خوراک آن با ظرفیت ویژه در این بخش وجود دارد.
فرماندار شهرستان بهمئی هم در این جلسه هفته دولت را فرصتی مناسب برای بیان خدمات نظام و دولت عنوان کرد و با اشاره به ظرفیتها و فعالیتهای بخش کشاورزی و منابع طبیعی در این شهرستان گفت: وجود ۱۴۷ هزار هکتار جنگل و مرتع، ۲۲۰ دهنه چشمه، ۶۲۵ حلقه چاه نیمه عمیق، ۲۰ چاه عمیق و هفت رشته قنات و پنج رودخانه دائمی با دبی ۸۵۰ لیتر برثانیه و شرایط خوب آب و هوایی این شهرستان را به قطبی برای کشاورزی تبدیل کرده است که انتظار توجه هر چه بیشتر به این حوزه را میطلبد.
علی محمدی از آمادگی فرمانداری این شهرستان برای حمایت از طرحهای مختلف اقتصادی خبر داد و اضافه کرد: کاشت گیاهان دارویی، ۴۰۰ هکتار زراعت آبی، ۱۲ هزار هکتار باغ در دو اقلیم مرکزی و پشت کوه شهرستان بهمئی اجرا شده و از قابلیتهای مهم بخش کشاورزی در این شهرستان است.
وی ادامه داد: ساخت بخش گلخانهای به مساحت ۱۹ هکتار با تزریق ۲ هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال اعتبار از محل کمکهای فنی و اعتباری از دیگر قابلیتهای کشاورزی در این شهرستان است که تاکنون ۱۰ گلخانه با تولید بیش از ۲ هزار تن محصول، زمینه اشتغال بیش از ۱۹۰ نفر در این منطقه را فراهم کرده است و در سال گذشته از محل اعتبارات جهش تولید هشت میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل زیرساختهای آن در نظر گرفته شد.
وی همچنین موضوع کشاورزی را یکی از شاخصههای مهم توسعه در بهمئی برشمرد و گفت: مرحله دوم سد خاکی ایلی آباد در قالب طرحهای جهش تولید برای ۴۰۰ هکتار در حال اجرا بوده که تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل به ۱۱۰ میلیارد ریال دیگر نیاز است که با بهره برداری از این سد برای هزار و ۲۰۰ نفر شغل ایجاد میشود.
حجت الاسلام افروغی امام جمعه شهر لیکک در این جلسه هم با طرح سوالات مختلف خواستار رسیدگی هر چه بیشتر به مشکلات گوناگون در حوزههای مختلف شهرستان شد و رفع موانع اقتصادی را خواستار شد.
حجت الاسلام افروغی امام جمعه شهر لیکک، در این جلسه پیشنهاداتی را ارائه کرد و معاون استاندار هم از این پیشنهادات استقبال کردند و تاکید داشتند پیشنهاد اول هدایت نقدینگیها به سمت تولید و اشتغال، انحراف تسهیلات بالاست و قسمت عمدهای از تسهیلات در خدمت تولید و اشتغال نیست، این در حالی است که هدایت نقدینگی تاثیرات مفیدی خواهد داشت.
حجت الاسلام افروغی با اشاره به لزوم حمایت از کار و اشتعال در فضای مجازی گفت: مجموعه فعالیتهای اشتغالزایی و شغلهای نو در فضای مجازی باید حمایت و هدایت شوند.
وی از وجود ظرفیتهای خوب در حوزه مزرعههای خورشیدی در شهرستان بهمئی خبر داد و گفت: متقاضیان زیادی در این حوزه وجود دارد که به دلیل گیر و داد اداری هنوز موفق به اجرای آن نشده اند.