۴ واحد عرضه لبنیات سنتی به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بهداشتی در شهرستان ممسنی تعطیل شد
وی با بیان اینکه میزان آلودگی میکروبی در لبنیات سنتی بالاست، افزود: لبنیات سنتی غیر پاستوریزه مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیست، زیرا مصرف این نوع لبنیات خطر ابتلا به تب مالت را به همراه دارد.
رحمانی با اشاره به بیماریهای مشترک انسان و دام، بیان کرد: تب مالت در افرادی که با دام هیچ ارتباطی ندارند نیز دیده میشود که علت آن مصرف فرآوردههایی مانند شیر سنتی، سرشیر، پنیر تازه و بستنی سنتی است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ممسنی گفت: شیر در مقایسه با سایر فرآوردههای دامی به دلیل ترکیبات موجود و حالت فیزیکی مایع، به مراتب در برابر عوامل بیماری زا و آلودگیها آسیب پذیرتر است که باید توجه بیشتری در تولید، نگهداری، حمل و نقل و فرآوری آن انجام شود تا سالم به دست مصرف کننده برسد.