دومین جشنواره غذاهای بومی سفره کردستان با هدف شناسایی انوع غذاهای بومی استان در سنندج برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کردستان، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان گفت: بهمناسبت گرامیداشت روز جهانی جهانگردی دومین جشنواره استانی غذاهای بومی سفره کردستان در سنندج برگزار میشود.
یعقوب گویلیان اظهار کرد: این جشنواره دهم مهرماه بهمناسبت گرامیداشت روز جهانی جهانگردی، در سه بخش غذاهای اصلی، پیشغذا، دسر و دمنوش با حضور مسئولان، هنرمندان، داوران و شرکتکنندگان برگزار میشود.
گویلیان شناسایی انواع خوراکیهای کردستان و شناسایی آشپزهای برتر بهمنظور ایجاد اشتغالزایی و همکاری با رستورانهای برتر استان را از جمله اهداف این جشنواره عنوان کرد.
وی افزود: حضور در جشنوارهها و نمایشگاهها برای ارائه غذاهای بومی استان و برنامهریزی سفر، معرفی و ارائه غذاهای استان در تورهای گردشگری، تاسیس سفرهخانه سنتی با هدف ارائه غذاهای بومی کردستان، ایجاد برندسازی خوراک در گردشگری کردستان و تطبیق و شناسایی غذاهای معرفی شده با ذائقه گردشگران و سایر ملل، از دیگر اهداف مهم این جشنواره است.
گویلیان اظهار کرد: اصالت غذا، اصالت پیش غذا، طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده، سفرهآرایی و چیدمان سنتی، رعایت نکات بهداشتی، خلاقیت در ارائه غذا، دسر و شیرینی، دمنوش محلی از جمله مواردی است که برای امتیازدهی مورد توجه داوران قرار میگیرد.
زمان ثبتنام و ارسال انوع غذاهای بومی پیشنهادی به این جشنواره ۵ تا ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۱ اعلام شده است.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این جشنواره میتوانند با شماره ۰۹۱۸۳۷۳۲۸۶۳ تماس و یا به واحد تبلیغات و بازاریابی گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان مراجعه نمایند.