سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: هم افزایی در توانمندیهای علمی و حل مسائل ملی در اولویت فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی این مرکز است.
وی با اشاره به تفاهم نامههای قبلی افزود؛ همکاریهای هدفمند علمی را با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، ستاد توسعه زیست فناوری، ستاد سلولهای بنیادی، دانشگاههای علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی برای مطالعه، تشخیص و درمان ناباروری، سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی داریم.
سپس، دکتر سروری رئیس انستیتو پاستور گفت:این همکاری و هم افزایی علمی بین پژوهشگاه ژنتیک و انستیتو پاستور در شرایط بحرانی بسیار تاثیرگذار بوده است، کما اینکه همکاری این دو مرکز در دوران کرونا در تشخیص بیماری کووید برای کمک به شبکه درمانی بسیار ثمر بخش بوده است.
در ادامه این نشست، تفاهم نامه علمی و پژوهشی با مفاد اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک، توسعه همکاریهای علمی مشترک با برگزاری دورههای آموزشی و پژوهشی، بهره مندی از امکانات طرفین و توسعه دانش فنی و انتقال فناوری، بین پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و انستیتو پاستور به امضای روسای دو مرکز رسید.
زمینههای همکاری دومرکز علمی شامل تولید واکسن، کیتهای تشخیصی و بخشهای مختلف تخصصی زیست فناوری از جمله کشاورزی، پزشکی طیور و میکروارگانیسم مهندسی بافت خواهد بود.