بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول یک هزار و ۸۵ مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات دستی و قابل حمل در مرداد ماه امسال انجام دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول یکی از فعالیتهای روزانه بازرسان بهداشت محیط را سنجش مواد غذایی با تجهیزات دستی و قابل حمل عنوان کرد و گفت: در این نوع سنجش کارهایی مانند اندازه گیری میزان روغن مواد غذایی مصرفی در مراکز تهیه و توزیع غذا، میزان ید نمک مورد استفاده، دمای محل نگهداری مواد غذایی، اندازهگیری میزان آلودگی سطوح محل طبخ غذا ... انجام میشود.
غلامرضا زادمهر افزود: در قالب این نظارت ها، در مردادماه یک هزار و ۸۵ مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات قابل حمل انجام شده است که این آمار علاوه بر سنجشهای روزانه از مراکز تهیه و توزیع غذا، سنجش مواد غدایی توزیع شده در هیئتها انجام شده است.
وی به صاحبان واحدهای صنفی توصیه کرد: با رعایت شرایط استاندارد هنگام تهیه، نگهداری و توزیع مواد غذایی از ایجاد مسمومیتهای غذایی در مصرف کنندگان و بروز بیماریهای رودهای در جامعه پیشگیری کرده و نقش خود را در ارتقاء سلامت جامعه ایفا کنند.