مدیرکل بیمه سلامت مازندران از افتتاح دو مرکز درمان ناباروری در شهرهای بهشهر و نوشهر خبر داد تا شمار این مراکز در استان به ۴ مرکز دولتی برسد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر میرزایی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: اداره کل بیمه سلامت استان در یکسال گذشته خدمات ارزشمندی را به مردم ارائه کرده است که مهمترین آن طرح پوشش بیمه رایگان بود که از زمان آغاز این طرح در سال گذشته تا کنون حدود ۱۶۷ هزار نفر در مناطق آسیب پذیر بصورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
او افزود: در بخش پزشک خانواده شهری و روستایی، در سال ۱۴۰۱ تاکنون بابت خدمات سطح روستاییان تا پایان خردادماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۳۲۸ میلیارد ریال از سوی این اداره کل پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران ادامه داد: برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع شهری از سال ۱۳۹۱ در استان آغاز شده است و در حال حاضر جمعیتی برابر ۴۶۴ هزار و ۴۳۳ نف را تحت پوشش دارد. بر این اساس مبلغی بر ۲۶۱ میلیارد ریال بابت سرانه پزشک خانواده تا پایان خردادماه ۱۴۰۱ پرداخت شد.
میرزایی گفت: یکی دیگر از بحثهای مهم که دولت در انجام آن مصمم بود بحث درمان زوجین نابارور است؛ استان مازندران بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار زوج نابارور دارد که در واقع برای درمان آن دو مرکز دولتی امام خمینی (ره) ساری و فاطمه الزهرای بابل را داشتیم و در بهشهر و نوشهر دو مرکز دیگر بزودی راه اندازی میشود.
او افزود: در مجموع در بخش پوشش خدمات ناباروری علاوه بر مراکز دولتی، ۴ مرکز خصوصی (بیمارستان بابل کلینیک در بابل و سه مرکز مادر، مریم و ام البنین در ساری) هم طرف قرارداد ما میشوند تا هزینه ۷۰ درصد از تعرفه بخش خصوصی در زمان مراجعه زوجین نابارور توسط بیمه سلامت پرداخت شود.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: حدود نیمی از جمعیت استان مازندران تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که این اداره کل جهت خرید راهبردی خدمات سلامت مورد نیاز بیمه شدگان، ۲۵۶۹ مرکز سلامت در سطح استان طرف قرارداد اداره کل بیمه سلامت مازندران میباشند.
میرزایی ادامه داد، ۱۰۹۱ پزشک متخصص، فوق، فلو، عمومی و دندانپزشک، ۱۳۰ آزمایشگاه، ۶۵ مرکز تصویربرداری و پزشکی هسته ای، ۵۵ درمانگاه، ۵۱ بیمارستان دولتی و خصوصی و مرکز جراحی محدود و دیالیز، ۵۸۵ داروخانه خصوصی، ۳۵۹ مرکز جامع سلامت شهری و روستایی، ۱۷۹ مرکز توانبخشی، ۵۵ مرکز درمان اعتیاد از مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت در سطح استان میباشند و آمادگی عقد قرارداد جدید با مراکز سلامت متقاضی نیز وجود دارد.
بر همین اساس از سوی اداره کل بیمه سلامت مازندران در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۲هزار میلیارد ریال برای هزینه درمان بیمه شدگان به موسسات درمانی طرف قرارداد استان پرداخت شد.