مشکل عمده مدارس عشایری خوزستان این است که متاسفانه بسیاری از مناطق به دلیل صعبالعبور بودن از آب لولهکشی بهرهمند نیستند و کل روستا مشکل آب دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رئیس آموزش و پرورش عشایری خوزستان گفت: عمده دانشآموزان ابتدایی عشایری نیاز به سرویس ایاب و ذهاب ندارند، زیرا معلم ساکن همان روستا است و مدرسه وجود دارد، اما مدارس شبانهروزی و دانشآموزان متوسطه دوم که باید مسافتی را طی کنند تا به مدرسه برسند، به سرویس مدارس نیاز دارند.
رضا فرامرزی افزود: به محض آغاز سال تحصیلی، برای دانشآموزانی که نیاز به سرویس مدرسه دارند، سرویس ایاب و ذهاب در نظر میگیریم و اعتبار سرویس مدارس نیز هر ساله توسط وزارت آموزش و پرورش تامین میِشود.
رئیس آموزش و پرورش عشایری خوزستان در خصوص وضعیت سرویس بهداشتی مدارس عشایری گفت: از این حیث کم و بیش مشکل داریم؛ تعداد زیادی از مدارس، کانکسی و چادری هستند که نیاز به سرویسهای بهداشتی پیش ساخته دارند. مشکل عمده مدارس عشایری این است که متاسفانه بسیاری از مناطق به دلیل صعبالعبور بودن از آب لولهکشی بهرهمند نیستند و کل روستا مشکل آب دارد.
فرامرزی یادآور شد: حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانش آموز عشایری امسال در مدارس استان خوزستان ثبت نام کردهاند و با توجه به اینکه برخی عشایر هنوز بازنگشتهاند، پیشبینی میشود تعداد دانشآموزان عشایری خوزستان مانند سال گذشته به حدود ۱۴ هزار نفر برسد.