گلابی یکی از میوههای مفید برای سلامت بدن است.
هر گلابی داری فیبر، قند، پروتئین، منیزیم، پتاسیم و ویتامین C است که وجود فیبر زیاد در گلابی هم به احساس سیری کمک میکند و هم برای سلامت قلب و رودهها مفید است.
گلابی مفید برای دستگاه گوارش
وجود ۶ گرم فیبر در گلابی، به حفظ وزن در محدوده سالم کمک میکند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را هم کاهش میدهد.
شاخص گلایسمی پایین
با وجود مقادیری از قند طبیعی در گلابی، اما فیبر زیاد موجود در این میوه باعث میشود که قند خون پس از خوردن گلابی ناگهانی افزایش پیدا نکند. به همین دلیل هم گلابی میتواند یکی از میانوعدههای باکیفیت برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ باشد. پایین بودن شاخص گلایسمی گلابی هم یعنی اینکه پس از خوردن گلابی خیلی زود احساس گرسنگی نخواهید کرد.
محافظت از قلب
محققان تاکید کردند که افزودن مواد غذایی سرشار از فیبر به رژیم غذایی، فواید مختلفی برای سلامت بدن دارد.
دریافت فیبر زیاد بهطور منظم به کاهش فشار و کلسترول خون کمک میکند، درحالی که همین ویژگی هم خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. از آنجایی که گلابی سرشار از فیبر و پتاسیم است، سدیم اضافی را از بدن دفع میکند.
سرشار از آنتی اکسیدان
ویتامین C موجود در گلابی با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند درحالی که همین رادیکالهای آزاد میتوانند سلولهای بدن را دچار استرس اکسیداتیو کرده و زمینه بروز بیماریهای مزمن را فراهم کنند.
مصرف منظم گلابی و دیگر میوههای سرشار از آنتیاکسیدان میتواند خطر ابتلا به انواع سرطان، دیابت، بیماریهای قلبی و حتی بیماریهایی مثل زوال عقل را هم کاهش دهد.