استاندار مازندران گفت: ۷۵ درصد تسهیلات بخش کشاورزی استان صرف ساخت وسازها شده و برخلاف تصورها سهم بری بخش کشاورزی پایین بوده است.
وی افزود: این اقدام دولتمردان و روش آنها الگویی در حکمرانی دولت ایران اسلامی به عنوان یک الگوی ممتاز مورد توجه دیگر دولتها قرار گرفته است.
استاندار مازندران ادامه داد: مردم با وجود عمر کوتاه دولت رجایی و باهنر، خاطره خوبی از عملکرد آنها دارند و بر دولتمردان هم فرض است که راه و سیره شهیدان دولت رجایی و باهنر ادامه دهند.
حسینی پور در بخش دیگری به دو کارکرد مهم تریبون نماز جمعه اشاره کرد و گفت: سیاست ورزی انقلاب اسلامی و کانالیزه کردن پیامها، مسیری است که توسط ائمه جمعه دنبال میکنیم.
او، از نماز جمعه به عنوان بزرگترین بنگاه رسانهای در کشور که صدای مطالبه گری مردم از حاکمیت مطالبه گری و مورد اعتماد عمیق مردمی نیز هست یادکرد و ادامه داد: باید از این ظرفیت به عنوان خاکریز امن برای جوانان بهره برد و با تلاش و هنرنمایی و جاذبه توسط امام جمعه که عنصر اصلی برای پرشورشدن صفوف و مصلیها هستند، بهره برد.
حسینی پور افزود: نمازجمعه خیمه گاه اصلی همه مستضعفان دنیا است و با شناختی که همه معاندین خارجی از این جایگاه پیدا کردند هموتره در حال ایجاد هجمه و فتنه به جایگاه ولایت فقیه و امامان جمعه هستند.
استاندار مازندران ادامه داد: امروز عرصه جهاد تبیین توسط امام جمعه در مصلیها باید به جولانگاه حضور جوانان تبدیل شود و در صفوف نماز حضور جوانان انقلابی باشیم.
حسینی پور همچنین در گزارش یکساله از عملکرد دولت رئیسی در مازندران اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم در شرایط حساس و سختی مسئولیت دولت تحویل گرفت در حالی که وضعیت اجتماعی ما به علت بیماری کرونا شرایط بحرانی رسیده بود.
وی افزود: وضعیت نقدینگی کشور هم به گونهای بود که خزانه دولت پایین و حتی پرداخت حقوق کارمندان نداشت.
استاندار مازندران گفت: در شرایط بین المللی هم در حالیکه واردات واکسن به کشور وجود نداشت دولت سیزدهم با مردمی سازی حل مشکلات مردمی با تاسی از آموزههای دینی توانست با اجرای طرح شهید سلیمانی کرونا را در کشور مدیریت کند.
حسینی پور افزود: مازندران در این راستا و تزریق هر ۴ دز واکسن مقام نخست کشور را دارد که رییس جمهور هم تشکر کرد.
وی به برقراری ارتباطات در حوزه دیپلماسی خارجی اشاره کرد و گفت: در حالی که فروش نفت ما در دولت قبلی از نظر وزنی و ارزشی کاهش شدید داشت از حالت انزوا خارج و هم از نظر وزنی و ارزشی افزایش یافت.
استاندار مازندران ادامه داد: پایبندی بر اصول ولایی و رهنمودهای مقام معظم رهبری موفق شد در مقابل بزرگ گویی و غرور برخود کنند و از خواستههای ظالمانه عقب نشینی کردند.
حسینی پور ادامه داد: دولت سیزدهم توزیع یارانهای که صرفا به ۱۰ درصد افراد جامعه تعلق میگرفت را با جراحی اقتصادی برای معیشت مردم عملیاتی کرد.
وی افزود: با هدفمند کردن یارانهها در بخش نان، کاهش ۴۰درصدی مصرف نان را به همراه داشته در حالی که مافیای ارد در این حوزه میلیاردها تومان اخاذی میکردند.
وی ادامه داد: هر چند سختیهایی در این راه و اقتصادی کشور در نحوه اجرا برای مردم داشته، پیش بینی میشود در دیگر بخشهای اقتصادی کشور نیز عملیاتی خواهد شد.
استاندار مازندران در عین حال از امامان جمعه که در این راه با تبیین برنامهها و سیاستهای دولت کمک زیادی کردند، قدردانی کرد.
حسینی پور با بیان اینکه آمایش سرزمینی در استان به خوبی شکل نگرفته است، گفت: متاسفانه ۷۵درصد اعتبارات پای ساخت و سازها رفته و متاسفانه برخلاف تصورها سهم بری بخش کشاورزی استان پایین بوده است.
وی از کشتار روزانه ۵۰۰ تن مرغ در کشتارگاه با افزایش ۲۰۰ تنی در یکسال گذشته ایجاد شده است گفت: ثبت رکورد ۱۰ ساله جوجه ریزی مرغ در فروردین ماه امسال بوده و رشد و براساس سیاستها و پشتیبانیها بوده است و بیشترین تسهیلات ما با تکلف به بانکها به بخش کشاورزی استان پرداخت شده و سیاستهای اصلی به سمت کشاورزی تغییر دادیم.
وی افزود: امسال در تولید گندم مازندران که مردم از قبل سنتی و دیمی کشت میکردند با تحویل بذرهای اصلاح شده تحول خوبی ایجاد شده که این وضعیت تا سال اینده ۱۰۰درصد از بذر اصلاح شده استفاده خواهند کرد.
حسینی پور با بیان اینکه مازندران در سالهای گذشته در تولید محصولات کشاورزی درسکون بوده است گفت: اکنون مازندران رتبه نخست تولید محصولات کشاورزی کشور را به دست آورده است.
استاندار مازندران ادامه داد: در موضوع باغ و برنج در ۵۰۰ روستا استان به صورت ارزش افزوده هدفگذاری شده است.
حسینی پور به ارائه خدمات ویژه در روستاها اشاره کرد و گفت: با ایجاد فضای خدماتی و تولید شغل و تضمین خرید محصولات کشاورزی و ایجاد صنایع تبدیلی در حال تبدیل به فرهنگ در استان هستیم تا جلوی مهاجرت از روستاها به شهرها گرفته شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه سیاست ما در بخش کشاورزی اولویت اصلی و هدفگذاری دولت است، گفت: به دنبال افزایش حدود ۳تا ۴درصدی سقف تولیدات بخش کشاورزی به ۱۵ درصد است.
حسینی پور در بخش کمبود آب در استان با اشاره به اینکه کمبود آب در استان نداریم و مشکل مدیریت آب است، تصریح کرد: سد هراز یکی از بزرگترین سدها در مازندران است که کمک زیادی به کم آبی بخش کشاورزی استان خواهد کرد.
وی افزود: با ۵ بانک استان نیز صحبت و تاکید شده که ۳هزار میلیارد تومان برای حوزه آب استان و سدهراز پیش بینی گرفته است.
وی افزود: ۵هزار میلیارد تومان دیگر نیز برای اب شرب استان تامین شده و با تهیه طرحهایی که از قبل داشتیم بخشی از مشکلات بهبود خواهد یافت.
ساخت ۴هزار واحد مسکونی غیرمجاز در استان
استاندارمازندران با بیان اینکه قرارگاه مبارزه با جنگل خواری در استان تشکیل شده است، گفت: ۴هزار واحد مسکونی در مناطق مختلف استان در عمق جنگل ساخته شده است.
حسینی پور از امضاهای طلایی به عنوان فسادزا و عامل فراری سرمایه گذاری در مازندران یادکرد و گفت: اصلاح ساختار اداری استان به عنوان یکی از مولفههای پیشرفت و توسعه و راه اندازی سامانههای پنجره واحد زمینه حضور سرمایه گذاران در استان فراهم خواهد شد.
استاندارمازندران به حوزه صادرات و ارزش گذاری بخش کشاورزی استان هم اشاره کرد و گفت: برای حجم بالای تولید مرکبات استان با ایجاد بازار ثابت برای مرکبات در قالب قراردادی به ارزش یک میلیارد دلار با چین مبادله و امضا شد.
حسینی پور افزود: صادرات محصولات کشاورزی با خرید تضمینی از کشاورزان در دستور کار گرفته شده و با ایجاد کارگروه در سطح ملی دغدغه فروش در سامانهای ویژه عرضه و حضور اینهها نیز حذف خواهند شد.
وی برقراری ارتباط دیپلماسی اقتصادی با کشورهای همسایه را یکی از رویکردهای ایجاد ثروت برای استان در راستای رونق صادرات و واردات به استان بیان کرد و گفت: در حوزه واردات با انتقال سنگ روسیه به هند براساس توافقهای صورت گرفته که مازندران تخلیه و سپس منتقل شود و یا انتقال سواپ نفت از نکا به شهر ری که ۱۵ سال راکد بوده و در سفر اخیر هیات روسی به تهران تفاهم نامهای بسته شد تا مازندران نقش تعیین کننده خواهد شد.
سیاست توسعهای بخش گردشگری استان
استاندارمازندران به سیاست گردشگری استان اشاره کرد و با بیان مسئله زیست محیطی در میانکاله بهشهر میتواند یکی از مناطق استان برای توسعه گردشگری باشد، گفت: به عنوان طبیعت گردی پرندگان را پیشنهاد دادیم که با توسعه هتلهای بهشهر باعث رونق اقتصاد شهری بهشهر خواهد شد.
حسینی پور با بیان اینکه برای فعال کردن اقتصاد دریا حتی یک کشتی گردشگری دریایی نداریم، این را برای استان عیب دانست و گفت: رونق کسب وکار با گردشگری دریایی ایجاد خواهد شد و این در اولویت است.
وی با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزار گردشگر خارجی به مازندران داریم؛ افزود: شمار زیادی از این گردشگران در حوزه مذهبی هستند که با فعال کردن اقامتهای بوم گردی در روستاها زمینه حضور گردشگران خارجی را نیز فراهم کرد.
استاندار در حوزه صنعت وخدمات استان هم گفت: بیش از ۱۰۰ واحد راکد استان در یکسال گذشته احیا و فعال شد.