طرح هادی حدود ۴۲۰ روستا از محل اعتبارات ملی و استانی خوزستان به مرحله بازنگری رسیده است و امیدوارم تا پایان شهریورماه کل این طرح به بهره برداری برسند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، معاون عمران روستایی بنیاد مسکن خوزستان در خصوص طرح هایی که قرار است در هفته دولت افتتاح شوند، اظهار کرد: در حوزه عمران روستایی بنیاد مسکن در استان خوزستان از هفته دولت سال گذشته تا امروز، حدود ۷۰۰ روستا با اعتبار حدود ۶۰۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار داشتند و به طور متوسط از سال گذشته تا امروز روزانه یک روستا به بهره برداری رسیده است.
محمود اکبری فضلی در خصوص بازنگری طرحهای هادی روستایی تصریح کرد: طرح هادی حدود ۴۲۰ روستا را از محل اعتبارات ملی و استانی در سطح استان به مرحله بازنگری رساندیم و تاکنون تقریبا جلسات فنی حدود ۳۵۰ روستا برگزار شده است و امیدوارم تا پایان شهریورماه کل این ۴۲۰ طرح که حدود ۲۸ میلیارد تومان اعتبار دارد را به بهره برداری برسانیم و با این طرحها مشکلات روستاییانی که در زمینه طرح هادی، اراضی مسکونی یا اراضی پیشنهادی مشکل دارند حل خواهد شد.
وی با بیان اینکه سهمیه صدور سند شهری و روستایی استان خوزستان از سال گذشته تا سال جاری در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر حدود ۶ هزار جلد سند بوده است، عنوان کرد: در روستاها حدود ۲ هزار جلد سند صادر شده است و تا پایان سال جاری حدود ۶ هزار جلد سند به مردم استان تقدیم خواهیم کرد.
اکبری فضلی افزود: یکی دیگر از وظایف بنیاد مسکن واگذاری زمینهای روستایی به اقشار واجد شرایط در سطح روستاها است که ما امسال ۲۰۰ قطعه زمین سهمیه داشتیم که تا به امروز ۱۰۰ قطعه زمین را به روستاییان واگذار کردیم.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن خوزستان ادامه داد: به طور کلی حوزه عمران روستایی شامل خدمات بهسازی، جوی، جدول، زیرسازی، آسفالت، پیاده روسازی، احداث پارک، احداث فضای بازی کودکان و همچنین طرحها و اسناد روستایی میشود و خوشبختانه به جایگاهی رسیده ایم که خدمات عمران روستایی بر اساس شاخص جمعیت، خانوار و تعداد روستاهای هر شهرستان به صورت عادلانه توزیع شده است و همه شهرستانهای استان خوزستان از نعمت خدمات عمران روستایی برخوردار هستند.
اکبری"فضلی گفت: خدمات بهسازی شامل آسفالت، خیابان سازی، پیاده روسازی و فضای بازی میشود که در سال گذشته در این زمینه به طور میانگین روزانه یک روستا را توانستیم به بهره برداری برسانیم.
وی با بیان اینکه برای کمک به زیرساختهای گردشگری در سال ۱۴۰۱ برنامه ریزی انجام شده است، افزود: در سال ۱۴۰۰ کار تعدادی از روستاها از محل اعتبارات گردشگری انجام شده و گردشگران ما در سطح روستاهایی که در حال کار است از نعمت بازدید و گردش برخوردار شدند. در سال ۱۴۰۱ نیز تامین زیرساختهای گردشگری تعداد ۷ روستا را پیش بینی کردیم که این طرحها در شهرستانهای بهبهان، باغملک، دشت آزادگان، شوش و دزفول در حال تکمیل هستند.