تعهد اشتغال خراسان جنوبی امسال ۱۱هزار و ۷۰۰نفر است که ۲۵ درصد آن محقق شده است.
اشرفی افزود: باید دستگاهها تمام تلاش خود را در جذب تسهیلات اشتغال به کار گیرند.
وی گفت: خط قرمز ما در استان ایجاد فرصتهای شغلی و حمایت از اشتغالزایی بهویژه در مناطق محروم و آسیبپذیر است لذا باید مسئولان در این زمینه توجه و حمایت جدی داشته باشند.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت موضوع اشتغال، مدیران دستگاههای اجرایی که در جلسات کارگروه اشتغال حضور پیدا نمیکنند به دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد استانداری معرفی میشوند.
اشرفی افزود: رسانهها نیز باید مدیران کم توجه به اشتغال را رصد و معرفی کنند.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات اشتغال از منابع متعدد در استان افزود: بانک کشاورزی استان رتبه اول در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه و رتبه اول کشور در پرداخت دامدار کارت را به خود اختصاص داده است.
اشرفی گفت: همچنین این بانک تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری را کامل پرداخت کرده که قابل قدردانی است و باید سه بانک عامل دیگر از جمله صندوق کارآفرینی امید، توسعه تعاون و پست بانک نیز در این زمینه اهتمام ویژه داشته باشند.
وی گفت: وضعیت تعهد اشتغال توسط شهرداریهای استان خوب نیست و دفتر امور شهری و شوراهای استانداری این موضوع را باید از شهرداریها پیگیری کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: مجموع تسهیلات ابلاغی تبصره ۱۶ به استان حدود هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان است که در شورای برنامهریزی و توسعه استان در قالب مصوبه، بخشی از این اعتبار تقسیم شد.
وی با بیان اینکه در خضوض اشتغالزایی پیشنویس تفاهمنامه استانداری با بنیاد شهید و امور ایثارگران ارسال شده است افزود: همچنین تفاهمنامه با بسیج سازندگی به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان در حال انجام است.
اشرفی گفت: تفاهمنامه با بنیاد علوی نیز توسط استاندار پیگیری و به میزان ۱۳۰ میلیارد تومان روز گذشته امضا شد وتفاهمنامه با نیروهای مسلح، بنیاد مستضعفان و سازمان آموزش فنی و حرفهای در دست اقدام است.
وی افزود: یکی از تبصرههای کلی تفاهمنامهها این است که دستگاههای اجرایی چهار درصد اعتبار اشتغالزایی را برای مناطق محروم و حاشیه شهرها اختصاص دهند.