مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت با اشاره با استفاده از ظرفیت بخش مردمی و بیرونی در طرح اتقان گفت: این طرح، با همافزایی دو معاونت آموزشی مقطع ابتدایی و معاونت فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش درحال اجراست.
وی ادامه داد: در بخش مؤسسات نیز باید سعی شود تا این کار به نحو احسن و مطلوب انجام شود. اگر در اجرای این طرح، مؤسسات و مربیان به خوبی همکاری داشته باشند، قطعا ثمره آن را در کل کشور خواهیم دید. هرچند باید پس از انجام آزمایشی در پنج استان (ایلام، بوشهر، قم، خراسان شمالی و شهرستانهای استان تهران) اشکالات اولیه در کار را برطرف کرد و به شایستگی در تمام کشور تسری داد.
انجمشعاع با اشاره به اینکه شاخصهایی برای انتخاب مؤسسات در استانها اعلام نشده است، اما اتحادیههای استانی و کشوری براساس توانمندی مؤسسات در سطح استانها، آنها را معرفی کردهاند، اضافه کرد: از هر شهرستان در حال حاضر یک مؤسسه شاخص بر مبنای ظن خود بر توانمندی مؤسسه اعلام شده است؛ بر این اساس از بوشهر ۱۷ مؤسسه بر تبع ۱۷ شهرستان، از تهران ۱۲ مؤسسه به طبع ۱۲ شهرستان، از استان ایلام ۱۲ مؤسسه به طبع ۱۲ شهرستان، از خراسان شمالی ۱۲ شهرستان به تبع ۱۲ شهرستان و از استان قم هم به طبع فقدان کثرت شهرستانها، دو مؤسسه معرفی شدند.
وی ادامه داد: اگر مدنظر است تا در برخی از شهرستانها تعداد مؤسسات بیشتری را معرفی کنیم ـ امری که از وظایف ما است ـ در کمتر از ۴۸ ساعت بر اساس شاخصهایی که اعلام میشود، مؤسسات مجری طرح و نیز معلمان و مروجان قرآنی که قرار است در خدمت طرح قرار گیرند، معرفی خواهند شد.
انجمشعاع اضافه کرد: از مؤسسات قرآنی استانها میخواهم تمام آنچه را که ابلاغ میشود به عنوان شیوهنامه اجرایی مدنظر قرار دهند. همچنین معتقدم باید متناظر این جلسه در ستادهای استانی و منطقهای به صورت منظم، به منظور هماهنگیهای بیشتر انجام شود.
وی افزود: اگر در استانی، توانمندی مؤسسهای با کاستی روبرو است، تذکر داده شود تا جبران و جایگزین شود و در یک استان متوقف نشویم.
طرح اتقان به منظور ارتقای تربیت قرآنی آموزگاران و مربیان پیش دبستانی اجرا میشود.