مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینای جهاد دانشگاهی درباره تعداد مراکز درمان ناباروری در کشور توضیح داد.
وی افزود: هر خدمت درمانی که تحت پوشش بیمه درمانی قرار گیرد امکان دریافت خدمات خوب، راحت و سهل را برای بیماران فراهم میکند، بسیاری از زوجین به دلیل مشکلات اقتصادی و مالی نمیتوانستند از این خدمات استفاده کنند.
مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینای جهاد دانشگاهی در پاسخ به این سؤال که چند درصد از مراکزی ناباروری در حوزه درمان ناباروری در بخش دولتی، عمومی غیر دولتی و چند درصد بخش خصوصی است؟ گفت: ۱۱۱ مرکز درمان ناباروری در کشور وجود دارد که ۱۱ مرکز آن متعلق به جهاد دانشگاهی است که مراکز ابن سینا و رویان مراکز بزرگ ارائه خدمات هستند، بیش از ۵۰ مرکز در دانشگاهها حضور دارند و بقیه مراکز، مراکز خصوصی هستند که یا در بیمارستانها در بخش درمان ناباروری مستقر هستند یا مراکز مستقلی در بیرون از بیمارستانها هستند.
صادقیتبار افزود: برای اینکه جنین ۳ تا ۵ روزه به رحم مادر منتقل شود و فرزند به دنیا بیاید، باید از محیطهای کشت، متریال، مواد و ملزومات بسیار دقیق و حساسی استفاده کنند که این مواد و محیطهای کشت را از قبل سفارش میدهیم و به اندازه نیازمان سه ماه جلوتر هزینههای آن را پرداخت میکنیم و سفارش میدهیم.
وی ادامه داد: باید که ساز و کاری در ارتباط با درمان ناباروری در بیمهها شکل گیرد، خیلی از مراکز و سازمانهایی که خدمات درمان ناباروری را ارائه میدهند؛ تمایل دارند که این خدمات را خیلی روشن با سازمانهای بیمه توافق کنند، به طور قطع خدمات خیلی خوبی و تسهیل شدهای در اختیار بیماران قرار خواهد گرفت.