پروانه کاربرد نشان حلال به ۳ واحد تولیدی در گیلان اعطا شده است.
مهنازجعفریان با اشاره به اینکه بر اساس تبصره ۲ ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور شناخته شده است، گفت: واحدهای تولید محصولات غذایی دارنده این نشان علاوه بررعایت قوانین و اصول تولید بهداشتی واستاندارد، باید در امر حلیت و طهارت محصولات خود نیز دقت لازم را داشته باشند.
وی افزود: اخذ نشان استاندارد حلال عامل مهمی در ورود محصولات غذایی ایران اسلامی به بازار بزرگ بیش از یک تریلیون دلاری غذا و نوشیدنی حلال در جهان است.