معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: ارتقاء کیفیت آموزشی در مدارس علوم و معارف اسلامی کهگیلویه و بویراحمد مورد توجه قرار گیرد.
محمد جمالی آرند با بیان اینکه توانمند سازی معلمان نقش مهمی در ارتقاء آموزش دارد افزود: آسیب شناسی وضعیت آموزشی، نوع تدریس معلمان و ارزیابی از کار آنان و برگزاری کلاسهای آموزشی برای تقویت بنیه علمی دانش آموزان از راهکارهایی است که باید مد نظر مدیران این مدارس برای تقویت بنیه علمی دانش آموزان قرار گیرد.
جمالی بیان کرد: آموزش و پرورش آماده همکاری برای تقویت مدارس علوم ومعارف اسلامی در استان است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه از همکاری خوب آموزش و پرورش در زمینه کمک به مدارس علوم معارف اسلامی قدردانی کرد و گفت: توقع ما از آموزش وپرورش حمایت از مدارس صدرا و شهید مطهری است تا بتوانند وظایف خودشان در تربیت دانش آموزان به خوبی انجام دهند.
حجت الاسلام افتخاری افزود: رویکرد مدارس معارف شهید مطهری و صدرا تربیتی است چرا که آموزش در دل تربیت نهفته است و تلاش میکنیم با همکاری مدیران و اولیاء دانش آموزان کمبودهای آموزشی رفع شود.
وی با اشاره به مشکلات مسیر توسعه مدارس معارف در استان، بر ضرورت برنامهریزی و حمایت از رشد کمی و کیفی مدارس معارف با توجه به ماموریت ذاتی این مدارس در تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب اسلامی تاکید کرد.
مسئول آموزشی مدارس عالی شهید مطهری نیز گفت: مدارس علوم و معارف اسلامی با مجوز شورای عالی آموزش و پرورش نقش مهمی در آموزش و تربیت دانش آموزان دارند که نیازمند حمایت و برنامه ریزی هستند.
مسئول کمیته معارف اسلامی شورای عالی آموزش و پرورش نیز گفت: مدارس علوم و معارف اسلامی باید به سمت کیفی سازی آموزش پیش بروند و در این زمینه نیازمند تحول وبرنامه ریزی در سطح مدیران این مدارس است.
جعفر آبادی افزود: دبیرستان پسرانه معارف شهید مطهری یاسوج درمیانگین امتحانات نهایی رتبه دوم و در کنکور نیز رتبه سوم کشور را در میان تمامی مدارس علوم و معارف اسلامی کشور کسب کرد.
در این نشست همچنین مدیران مدارس معارف اسلامی صدرا در استان کهگیلویه و بویراحمد گزارشی از مشکلات مدارس ارائه و خواستار رفع و پیگیری آنها شدند.