معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان نظام پزشکی گفت: ایران در پزشکی جزو برترینهای دنیا و نخستین در منطقه است و تقریبا آخرین برنامهها و فناوریهای علوم پزشکی در کشور ما نیز اجرا میشود.
وی ادامه داد: بدون شک ارتقای سطح کیفی خدمات آموزشی یکی از مهمترین عوامل در راستای تربیت نیروهایی است که بتوانند خدمات علمی و درمانی خوبی به مردم ارائه کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان نظام پزشکی با اشاره به اینکه ایران جزو برترینهای علمی حوزه پزشکی در دنیا و نخستین در منطقه است، گفت: در بسیاری از رشتهها حرفی برای گفتن درمجامع علمی دنیا داریم و تقریبا آخرین برنامهها و فناوریهای علوم پزشکی در کشور ما انجام میشود.
نژادجواد با بیان اینکه حوزه پزشکی وضع علمی بسیار مناسبی در سطح کشور دارد، افزود: جامعه پزشکی همواره توانسته است خدمات بسیار خوبی را به مردم ارائه دهد و در واقع اعتماد عموم افراد جامعه را برای ارائه خدمات جلب کند.
وی با بیان اینکه جشنواره آموزشی سازمان نظام پزشکی نخستین برنامهای است که بدین شکل در تاریخ آموزش مداوم کشور برگزار میشود، ادامه داد: این جشنواره جزو برنامههای بسیار خوب است که در ۷ رشته مختلف بطور همزمان و با مشارکت همکاران رشتههای گوناگون برگزار میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان نظام پزشکی گفت: فرصت خوب و غنیمتی است که بتوان این کار ارزشمند آموزشی را به همین شکل تکرار کنیم از این رو باید با برگزاری خوب دورهها مشارکت و توجه اعضای جامعه پزشکی را جلب کرد.
نژادجواد با اشاره به این که پیشرفت حوزه پزشکی ایران بسیار چشمگیر است به طوری که نیازی به اعزام بیماران برای انجام اعمال جراحی پیشرفته به خارج از کشور نداریم، افزود: جامعه پزشکی زحمات زیادی را متحمل شده تا به این مرحله رسیده است و همه خدمات درمانی مورد نیاز در سطح قابل قبولی به مردم ارائه میشود.
وی با بیان اینکه حتی از کشورهای پیشرفته نیز برای دریافت خدمات درمانی به ایران مراجعه میکنند، ادامه داد: بخشی از این امر به علت گرانی خدمات در آن کشورها و بخش دیگر به علت کیفیت کار خوبی است که از سوی جامعه پزشکی ارائه میشود. البته ساختار و فرآیند پذیرش بیمار در این بخش ضعیف است که اگر ساماندهی شود، میتوانیم حجم زیادی از گردشگری سلامت و توریسم درمانی را برای کشور داشته باشیم و مجامع علمی دنیا این امر را تأیید میکنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان نظام پزشکی با اشاره به اینکه در همه رشتههای علوم پزشکی استادان برجسته و بیمارستانهای مجهزی داریم که مشغول فعالیت هستند، گفت: بیش از هزار بیمارستان در کشور فعال است و بسیاری از آنها در سطح فوق تخصصی کارهای پیشرفته انجام میدهند که امید است بتوانیم این مسیر را ارتقا دهیم و پیش رویم.