مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل گفت: هم اکنون ۸۲ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرکها فعال و نیمه فعال بوده و احیای بقیه واحدها نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی تعداد کل واحدهای تولیدی و صنعتی واقع در شهرکها و نواحی صنعتی استان اردبیل را ۱۳۰۰ واحد اعلام کرد و گفت: سرمایه گذاری بخش خصوصی در این شهرکها با اعمال مشوقهای لازم افزایش یافته بطوریکه در شهرک صنعتی شماره یک اردبیل زمینی برای واگذاری به بخش خصوصی وجود ندارد.
اهلی با اشاره به دلایل غیرفعال ماندن برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی افزود: عمده مشکلات واحدهای تولیدی در بخش مدیریتی و خارج از اراده صاحبان صنایع است که در بخش مدیریتی، مشکلاتی از قبیل معضلات حقوقی و نبود آموزش در زمینههای مختلف مدیریتی، مهارتی و کارآفرینی زمینهساز رکود یا تعطیلی این نوع واحدهای تولیدی شده است.
وی اظهار کرد: نبود نقدینگی و سرمایه در گردش، وجود مشکلات بیمهای، مالیاتی، دستمزد، نوسانات ارزی و تأمین مواد اولیه از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی فعال و غیرفعال استان است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل افزود: این شرکت در حوزه رفع مشکلات مرتبط با حوزه مدیریتی و کارآفرینی تلاش میکند و با برگزاری دورههای آموزشی متنوع، برگزاری تورهای صنعتی، بازدید از نمایشگاههای داخلی و خارجی و سایر برنامههای حمایتی که بهصورت رایگان به واحدهای تولیدی ارائه میشود، زمینه توانمندی و ارتقای دانش این نوع واحدها را فراهم کند.
اهلی ادامه داد: استان اردبیل ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی دارد که از این تعداد ۱۷ شهرک و ناحیه صنعتی در حال بهره برداری و واگذاری زمین است و عملیات آمادهسازی زمین برای واگذاری به سرمایه گذاران در ۳ ناحیه صنعتی موران، انگوت و اصلاندوز آغاز شده است.