زنبوردار مازندرانی توانست با اصلاح نژاد زنبور بومی از هر کندو پنج کیلوگرم عسل کوهی برداشت کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، زنبوردار مازندرانی توانسته طی پنج سال، با اصلاح نژاد زنبور بومی کوهستانهای هراز به عسل دهی بالاتر و نیش زنی کمتر دست پیدا کند.
با این روش میزان تولید عسل کوهی از هر کندو به پنج کیلو گرم افزایش یافته است.
او یکی از مهمترین دلایل افزایش تولید و مرغوبیت عسل این زنبورستان را طبیعت و آب و هوای مناسب کوهستان جاده هراز دانست.
این زنبوردار ادامه داد: علاوه بر طبیعت متنوع از درختچه ها، بوتهها و گونههای درختی از جمله گون و آویشن بر کیفیت طعم عسل کوهستان این منطقه افزوده است.
معاون بهبود امور دام جهاد کشاورزی مازندران نیز گفت: فصل برداشت عسل کوهی آغاز شده است و تا پایان شهریور در کوهستانهای مازندران ادامه دارد.
احمدی افزود:مناطق کوهستانی مازندران به ویژه رشته کوههای البرز و دشت و دره لار با وسعت ۷۳ هزار هکتار به دلیل تنوع گونههای گیاهی مانند گون، آویشن و شیرین بیان محل استقرار کلنیهای زنبورداران است
او با اشاره به ۸۰۰ هزار کلنی زنبور عسل و فعالیت سه هزار و ۵۰۰ زنبور دار در مازندران افزود: پیش بینی میشود امسال هفت هزار تن عسل از زنبورستانهای استان برداشت شود.
احمدی گفت: مازندران بعد از استانهای اصفهان، فارس، آذربایجان غربی و شرقی رتبه پنجم تولید عسل را در کشور دارد.
بنیامین مرشدی گزارش میدهد