استاندار همدان گفت : معادنی که در زمینه محیط زیستی، پوشش جانوری و گیاهی دارای مشکل و آسیب زا هستند باید شناسایی و تعیین تکلیف شده و مجوز فعالیت آنها در راستای حفاظت از محیط زیست باطل شود.
وی همچنین از آغاز طرح مطالعاتی معادن استان همدان در قالب چشم اندازی مشخص خبر داد و افزود : باید در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و سیاستهای دولت، ضمن شناسایی ظرفیتهای استان از هر گونه خام فروشی در این زمینه جلوگیری شود.
استاندار همدان با اشاره به اینکه مجوز فرآوری سیلیس به دلیل خام فروشی در استان صادر نمیشود، تصریح کرد: یکی از اقدامات موثر و راهگشا در زمینه تحقق اهداف و برنامههای موردنظر دراین حوزه، حرکت به سمت فرآوری با کمترین آسیب به محیط زیست و پیشگیری از متضرر شدن دولت است.
قاسمی فرزاد با تاکید بر اینکه معادن باید استانداردهای لازم را در فرآوریهای خود مورد توجه قرار داده و رعایت کنند، گفت: برهمین اساس مقرر شد که اداره کل محیط زیست استان همدان با بررسیهای تخصصی، معادن آسیب زا در سطح استان را شناسایی و تعیین تکلیف کند.
نماینده عالی دولت در استان همدان تاکید کرد: مجوز فعالیت معادنی که مرغوبیت مواد اولیه خود را از دست داده و از دیگر استانها این مواد را وارد میکنند نیز تمدید نخواهد شد.
از ۶۷ نوع ماده معدنی کشور ۲۶ نوع در معادن استان همدان استخراج و فرآوری میشود.
استان همدان حدود ۲ میلیارد تن از ذخایر ۶۰ میلیارد تنی اکتشاف شده کشور را به خود اختصاص داده است.