استاندار قم گفت: اقدامات خوبی برای رفع مشکل کیفیت و کمیت آب شرب برخی روستاهای قم همچنین تأمین زمین برای مسکن روستایی در دست انجام است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم،
سید محمد تقی شاهچراغی با اشاره به ارتقای کیفیت زندگی در روستاهای استان برای جلوگیری از مهاجرت به شهر خاطرنشان کرد: ظرفیت سکونت شهری قم بسیار متراکم و همراه با معضلاتی است.
وی در ادامه با اشاره به اولویتهای پژوهشی سالجاری استان گفت: سرمایهگذاری و اشتغال، جمعیت و مهاجرت، توسعه گردشگری و زیارت، ارتقای فناوری در کشاورزی و امنیت غذایی، توسعه فناوری در منابع طبیعی، عمران و زیربنایی، آسیبهای اجتماعی، ناهنجاری و جرائم خشن، مدیریت بهرهوری و توسعه فناوری بهصورت عام جزء اولویتهای پژوهشی است.
استاندار قم بابیان اینکه اولویتهای پژوهشی باید در مسیری قرار بگیرد که نتیجه آن به بهبود فرآیند مدیریت و خدمترسانی به مردم منجر شود گفت: بهجای تعدد در عناوین پژوهشی باید به دنبال حل معضلات اساسی در قالب طرحهای اولویتدار بود.
وی با انتقاد از ماندهحساب تملک استان در برخی دستگاههای اجرایی گفت: دهها میلیارد تومان از درآمد استان از این محل هنوز وصول نشده است و در یک ماه باقیمانده باید این اعتبارات جذب شود.
استاندار قم گفت: مجموعه مدیریت استان هیچگونه تساهل و اغماضی در خصوص بازگشت این اعتبارات به مرکز را نخواهد داشت و مدیران اجرایی باید تمام تلاش خود را در مدت اندک باقیمانده به کار ببرند.
معاون استاندار: طرحهای پژوهشی قم مساله محور شود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هم با اشاره به اهمیت نگاه علمی و کاربردی در مدیریت کلان استان گفت: طرحهای پژوهشی باید مساله محور و به دنبال حل یک معضل و چالش کنونی هدایت شوند.
ابراهیم معتمدی افزود: اولویتهای پژوهشی باید بهجای اولویت محوری، مساله محور باشد و به دنبال حل یک معضل و چالش استانی باشد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم نیز با اشاره به طرحهای پژوهشی امسال گفت: به هراندازه که تعداد اولویتهای پژوهشی کمتر باشد، نتیجه بهتری میدهد.
اکبر ابدالی خاطرنشان کرد: مباحث مربوط به تقویت دانشبنیانها در عناوین پژوهشی قم کمرنگ است و جا دارد بهعنوان یک اولویت مستقل مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: از طرحهای پژوهشی و تیمهای محقق انتظار میرود بدون جهتدهی دستگاههای اجرایی بهصورت مستقل نیازهای واقعی شهر و روستاها را شناسایی و نسبت به ایجاد تحول تضمین دهند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم هم در این جلسه گفت: به خاطر محدودیت منابع آبی، توسعه مشاغل روستایی با مشاغل حوزه کشاورزی بسیار سخت است و باید به دنبال رستههای شغلی غیرآب بَر برویم.
محمدرضا حاجی رضا افزود: تکمیل زنجیره تولید به همراه شبکهسازی و تعاون روستایی از اولویتهای مهم استان در بخش کشاورزی است.
حجتالاسلام عسکر دیرباز رییس دانشگاه قم هم گفت: در مورد اولویتهای پژوهشی باید به دنبال سراغ نیازهای واقعی قم برویم و از تعدد طرحهای پژوهشی خودداری شود.
در این جلسه ادغام گروه کاری آموزش و پژوهش و اولویتهای پژوهشی سالجاری استان با رأی موافق اکثریت اعضا تصویب شد.