رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بیش از ۳۰ درصد افرادی که خدمات درمانی در استان فارس دریافت میکنند از استانهای هم جوار یا کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند.
این مقام مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: یکی دیگر از برنامههایی که در استان فارس قرار است اجرایی شود موضوع خدمت تمام وقت استادان است، زیرا به دلیل عدم حمایت در سالهای گذشته بسیاری از اساتید خدمت خود را نیمه وقت کردند با اینکه همچنان در مجموعه هستند، ولی اهداف دانشگاه نیاز به مجموعه تمام وقت دارد که قدمهایی در این زمینه برداشته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه در خصوص طرح جوان سازی جمعیت که در استان فارس در حال اجرا است با اشاره به اینکه استان فارس در حال افزایش سن بوده عنوان کرد: سیاستی که در دهه ۷۰ و ۸۰ اجرایی شده بود کنترل جمعیت بود که امروز ابعاد منفی آن آشکار شده است بنابراین وزارت خانه تصمیم به جوان سازی گرفته است و این قرارگاه در دانشگاه تشکیل و به صورت هفتگی جلسه برگزار میکند و امیدواریم که آثارش در سالهای آینده مشخص شود، چون این امر به زودی جواب نمیدهد.
وی با بیان اینکه ستاد اربعین دانشگاه نیز تشکیل شده است گفت: یک میلیارد تومان برای تجهیزات مصرفی و دارو در اختیار موکب احمد بن موسی (ع) قرار میگیرد همچنین ۱۰ پایگاه و موکب نیز به صورت درمانگاه سطح یک و یک درمانگاه سطح دو در اربعین برپا و به زائران خدمترسانی میشود.