طبق گزارش Chainalysis، سرقت رمزارزها در این بازه زمانی ۶۰ درصد بیشتر شده و به ۱.۹ میلیارد دلار رسیده است.
همانطور که رویترز در گزارش خود توضیح میدهد، در همین دوره مشابه از سال گذشته، ارزهای سرقت شده توسط هکرها بالغ بر ۱.۲ میلیارد دلار بوده است. این دادهها تمرکز هکرها روی پروتکلهای مالی غیرمتمرکز (DeFi) را نشان میدهد.
برنامههای DeFi که اکثر آنها روی شبکه بلاکچین اتریوم اجرا میشوند، در واقع پلتفرمهای مالی هستند که امکان وامدهی با رمزارز را در خارج از سیستم بانکهای سنتی فراهم میکنند.
Chainalysis در گزارش خود همچنین اشاره میکند که با توجه به هک شدن ۱۹۰ میلیون دلاری پل زنجیرهای Nomad و هک شدن ۵ میلیون دلاری چندین کیف پول سولانا در هفته اول ماه آگوست، به نظر نمیرسد که این روند در آینده نزدیک تغییر کند.
در این مطلب آمده است: پروتکلهای DeFi بهطور منحصربهفردی در برابر هک آسیبپذیر هستند، زیرا کد منبع باز آنها میتواند توسط هکرها بررسی شود و این امکان وجود دارد که انگیزه پروتکلها برای رسیدن به بازار و رشد سریع، منجر به نقص شیوههای امنیتی آنها شود.
آنطور که مدیر تحقیقات Chainalysis توضیح میدهد، سرقتهای حوزه کریپتو عمدتا به دلیل افت و کاهش ارزش ارزهای دیجیتال نیز کاهش پیدا کرده است، اما وجود رویکردهایی که صرافیها میتوانند برای مبارزه با کلاهبرداریها استفاده کنند و همچنین برتری مجریان قانون در برابر هکرها نیز تاثیر خود را روی این موضوع گذاشته است.
بر اساس گزارش CoinGecko، ارزش بازار کریپتو در اواخر روز پنجشنبه گذشته به ۱.۱ تریلیون دلار رسید که در مقایسه با حدود ۲.۳۵ تریلیون دلار در ابتدای سال، بیش از ۵۰ درصد کاهش داشته است. ارزش بیت کوین نیز تاکنون در سال جاری تقریبا ۴۸ درصد کاهش پیدا کرده و در چند ماه گذشته بین ۲۰ تا ۲۴ هزار دلار معامله میشد.