۳۰ شرکت و صاحب ایده در رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی دزفول ویژه ایدههای نوآور، مشاغل خانگی و شرکتهای نوپا و متوسط شرکت کردهاند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول با اشاره به برگزاری رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی در سطوح ایده تا شرکتهای بالغ گفت: این ایدهها پس از ثبت نام در سامانه مراحل اولیه پذیرش را پشت سر گذاشته و وارد رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی دزفول شدهاند.
مهدی هودگر افزود : برنامه مدون رویداد از فردا ۲۷ مردادماه آغاز و ۲ کارگاه آنلاین تخصصی در حوزه طراحی و تهیه بوم کسب و کار و دیگری مدیریت شرکتهای نوپا و استارتاپی به صورت آنلاین برای مخاطبان برگزار میشوند.
وی گفت: دوم شهریورماه همزمان با هفته دولت نیز ورک شاپ یا کارگاه عملی تهیه بوم کسب و کار و طرح توجیهی برگزار و مربیان و مشاوران تخصصی عملیات مانیتورینگ تیمها را انجام میدهند و همه تیمها در پایان یک بوم کسب و کار و طرح توجیهی را برای فعالیت خود تنظیم میکنند که این فعالیت یکی از تخصصیترین فعالیتها در آموزشهای کسب و کار است.
هودگر رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی را یکی از استانداردترین دورههای این حوزه دانست و گفت: مرحله داوری این رویداد سوم شهریورماه انجام میشود که در آن تیم تخصصی کسب و کار رویداد به داوری طرحهای توجیهی در کارگاه عملی میپردازد و هر ایده دهنده ۱۰ دقیقه فرصت دفاع از طرح خود را دارد.
وی افزود: طرحها پس از این مرحله برای تعیین عناوین برتر امتیازدهی و دسته بندی میشوند تا بتوانینم حوزه عملکردی را آسیب شناسی کنیم.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول بیان کرد: آیین اختتامیه رویداد کارآفرینی اجتماعی چهارم شهریورماه در فرمانداری ویژه دزفول برگزار و نفرات برتر معرفی میشوند البته این آیین، نمادین است چراکه رفع مشکلات کسب و کار بعد از آن تازه آغاز میشود.
هودگر محورهای رویداد را کشاورزی، صنایع کوچک و متوسط، صنعت گردشگری، صنایع خلاق و فرهنگی، فناوریهای ICT، هوشمندسازی و صنایع سبز عنوان کرد و گفت: بیشترین شرکت کنندگان در حوزه صنایع خدماتی و تولیدی وارد رویداد شدهاند.
وی هدف از برگزاری رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی را ایجاد یک موج در آموزش این حوزه دانست و افزود: مطالعات این رویداد از یک سال قبل در کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر دزفول آغاز شده و طبق بررسیها، بیشترین دلیل آسیب کسب و کارها بعد از راه اندازی از ناحیه دانش اولیه است.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول بیان کرد: کارگروهی تخصصی برای برگزاری این رویداد تشکیل و قرار شده آموزشها در سه دسته شامل ایدههای نوآور و خام، شرکتهای نوپا و تازه تاسیس و صنعتی و نیمه صنعتی ارائه شوند.
وی با اشاره به فعالیت پنج مرکز رشد دولتی و نیمه دولتی در این شهرستان گفت: شهرستان اهواز هفت مرکز رشد فعال دارد، ولی شهرستان دزفول از مرکز رشد کشاورزی صفی آباد، مرکز رشد واحدهای فناور و مرکز رشد دانشگاه آزاد، مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی و مرکز نوآوری دانشگاه جندی شاپور بهرهمند است.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول افزود: طرحها و ایدهها در مرکز رشد از منظر اقتصادی بررسی و از طرحهای دارای مشتری حمایت میشود.
هودگر با بیان اینکه از هر یک میلیون ایده فقط ۱۰ ایده، صنعتی میشود، بیان کرد: تاکنون سه هزار ایده به مرکز رشد واحدهای فناور دزفول رسیده که از ۲۵۰ ایده حمایت شده و ۵۰ ایده تجاری سازی شدهاند.
وی با بیان اینکه ایدههای مورد تایید برای دریافت تسهیلات با تخفیف بهره سه تا پنج درصدی به بانکها معرفی میشوند، افزود: ایدهها تا زمانی که در ذهن هستند به کار نمیآیند بلکه برای مشخص شدن عیار آنها باید بیان شوند.