رییس رسانه ملی در دیدار با رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامیبر توجه به همافزایی و همراهی رسـانه ملی و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در تعامل با نهادهای مردمی و تثبیت جایگاه اقتدار مردم و حضورشان در صحنه تأکید کرد.
در این دیدار جبلی با اشاره به خاستگاه اصلی و مأموریت همیشگی این شورا گفت: همانطور که از اسم شورا بر میآید، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی محلی برای ظهور و بروز احساسات مردمی در عرصههای انقلاب و نظام است.
رییس رسانه ملی، به فعلیت رساندن احساس مردم و همراهی با حضور در صحنه را مهمترین دستاورد این شورا دانست و گفت: حضور مردم در صحنه زمانی رویت شد که در بزنگاههای تاریخی مانند ۹ دی ۱۳۸۸ و ۲۳ تیر ۱۳۷۸ مردم آماده و منتظر یک فرمان برای حمایت از نظام بودند. شورا در آن لحظه به میدان آمد و این خواسته را به فعلیت رساند.
جبلی با اشاره به همراهی رسانه ملی با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: ما نیز با یک اشاره از سوی شورا در بروز و ظهور این ظرفیت، مشارکت داشتهایم و همچنان هم پای کار هستیم.
وی، دو پدیده و رویداد «سلام فرمانده» و «جشن غدیر» را از مهمترین تجربیات موفق رسانه ملی در مسیر همدلی با مردم و پاسخگویی به نیازهای آنان در مشارکت با نظام دانست و گفت: در این دو رویداد، مردم خودجوش به صحنه آمدند و ما نیز در قاب رسانه آنان را به تصویر کشیدیم.
جبلی ادامه داد: همافزایی و همراهی رســانه ملی و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در تعامل با نهادهای مردمی، نتیجه شگفتی به همراه خواهد داشت. امیدوارم در این مسیر از حضور مردم و نهادهای خودجوش بیشترین بهره را ببریم.
وی با تأکید بر وجود و ضرورت خلاقیت و نوآوری در رویدادهای مختلف گفت: رسانه ملی برای تنوعبخشی، نوآوری و ابتکار در نمایش حضور مردم در صحنه، راههای زیادی را انتخاب کرده است. به طور مثال برای رویداد مردمی نمازجمعه دوربین رسانه ملی به جای نمایش موقعیتهای تکراری و کلیشهای از فریضه نماز جمعه، این بار سراغ بخشهای مغفول این مراسم و به نوعی پشت صحنه این رویداد هفتگی رفت و با نمایش میزهای خدمت بیمه، سلامت، بهداشت و... و یا حضور فرزندان نمازگزاران و حتی دستفروشهایی که در مسیر نمازگزاران هستند، توانست تصویری متفاوت از اقامه این فریضه به نمایش بگذارد و ابعاد مختلف حضور مردمی را از نگاههای مختلف به تصویر درآورد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز با اشاره به آغاز تحول در رسانه ملی گفت: کمتر از یک سال از حضور شما در رسانه ملی میگذرد و تغییراتی مشهود را شاهد هستیم که بر کیفیتگرایی و توجه به محتوا متمرکز بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین موسی پور، توجه به هویت ملی و تقویت زبان فارسی را یکی از برجستهترین اقدامات رسانه ملی دانست و گفت: در توجه به زبان فارسی اقدامات خوبی انجام شده است که بازتاب آن، کاملا در میان آحاد مختلف جامعه قابل مشاهده است.
وی، همراهی رسانه ملی با دو رویداد مردمی «سلام فرمانده» و «مهمانی غدیر» را بخشی از رویکرد تحولی رسانه ملی دانست و گفت: هر دو رویداد با همراهی رسانه ملی به اوج خود رسید و اگر پوشش وسیع رسانه ملی و همراهی با دیگر دستگاهها نبود، این دو رویداد به این شکل به سرانجام نمیرسید.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن قدردانی و تشکر از خدمات رسانه ملی بیان کرد: اکنون شاهد دوران درخشانی در رسانه ملی هستیم و امیدوارم شما به عنوان پیشقراولان فرهنگی رسانه این مسیر را ادامه دهید.
وی با اشاره به وظایف شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: مهمترین وظیفه ما هماهنگی و انسجام فعالیتهای تبلیغی بین دستگاهها و مراکز تبلیغی نظام است. ما نهادی عمومی و غیردولتی هستیم که مسئولیت برنامهریزی، هماهنگی، سیاستگذاری و نظارت و اجرای مراسم رسمی و مناسبات عمومی نظام جمهوری اسلامی را برعهده داریم و با حضور ستادهای مختلف تلاش کردیم رویدادهای مهم را پوشش دهیم.
حجت الاسلام موسیپور، نقشی که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در تنویر افکار عمومی، ترغیب، تهییج و فراخوان و بسیج عمومی مردم برای حضور در صحنههای مختلف و نیز هماهنگی بین کلیه نهادها و دستگاههای مربوطه در برگزاری مراسم و نکوداشت مناسبتها از خود بروز داده است را مهم دانست و بر همراهی رسانه ملی در ایفای این نقش تأکید کرد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همچنین بر ضرورت نقش آفرینی نهادها و دستگاههای تبلیغاتی در برگزاری مراسم و مناسبتهای مختلف تأکید کرد و گفت: این شورا متمرکز بر ایجاد هماهنگی و وحدت میان اقشار مختلف کشور، از همراهی رسانه ملی استقبال میکند و امیدواریم شاهد همافزایی و همراهی بیشتر رسانه ملی و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامیباشیم.