زائران اربعین با بیش از ۷۰۰ دستگاه خودروی عمومی در خراسان جنوبی جابجا میشوند.
جلال زاده افزود: خدمات قابل ارائه به زائرین باید بر اساس شرایط و امکانات موجود به نحو مطلوب انجام شود، زیرا ممنوعیت سفر زائرین اربعین در چند سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی باعث شده، امسال شاهد افزایش تقاضای سفر به عتبات عالیات در اربعین حسینی باشیم.
وی با اشاره به برگزاری چهار جلسه کمیته حمل و نقل و سوخت با حضور تمام دستگاههای عضو کمیته تصریح کرد: از هفت شهریور ماه با آغاز سفرهای اربعین حسینی تمام ناوگان حمل و نقل مسافر از جمله ۲۶۹ دستگاه اتوبوس، ۱۸۸ دستگاه مینیبوس و ۲۶۹ دستگاه سواری کرایه درخدمت زائران و مسافرین اربعین خواهند بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی گفت: مسؤولان کاروانهای زیارتی به منظور استفاده بهینه از ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی با برنامهریزی قبلی نسبت به اعزام کاروانهای تحت سرپرستی خود از آغازین روزهای اعزام اقدام کنند تا در زمان ازدحام مسافر خللی در جابهجایی اعزام ایجاد نشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه نظارت بر عملکرد مدیران فنی از اولویتهای سفر اربعین است، یادآور شد: در این زمینه ناظران اداره راهداری و حمل و نقل جادهای و نمایندگان پلیس راه بر حسن اجرای این کار نظارت خواهند کرد و به شکل تصادفی برخی از اتوبوسها را مورد بازدید قرار میدهند.
جلال زاده گفت: سامانه گویای ۱۴۱ و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۶۱۴۱ نیز آماده دریافت پیشنهادات، انتقادات و نظرات مسافران و زائرین در خصوص نحوه ارائه خدمات سفرهای اربعین در استان خراسان جنوبی خواهد بود.