رئیس پلیس فتای استان مرکزی: در مواجهه با پروندههای هتک حیثیت همواره مشاهده میکنیم، افراد از انتشار تصاویری که خودشان در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشتهاند؛ گلایه دارند.
سرهنگ احسان آنقی افزود: بیشترین جامعه آماری که درگیر این موضوع میشوند مربوط به بانوان است که به واسطه انتشار تصاویرشان در شبکههای اجتماعی اتفاق میافتد.
او ادامه داد: نکته اساسی در این پروندهها این موضوع است که افراد و به خصوص بانوان اگر در شبکههای اجتماعی حضور دارند به هیچ عنوان تصاویری از خودشان به اشتراک نگذارند که این تصاویر قابلیت این را داشته باشند که اگر در اختیار افراد سودجو قرار گرفت مورد سوءاستفاده قرار بگیرد.
رئیس پلیس فتای استان مرکزی تصریح کرد: یکی از مواردی که ما در مواجهه با این پروندهها همواره شاهد آن هستیم این است که افراد از انتشار تصاویری که خودشان در این شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشتهاند، گلایه دارند.
سرهنگ آنقی تأکید کرد: واضح است که به مردم به سهولت میتوانند از این اتفاق پیشگیری کرده و تصاویر خودشان را اگر در شبکههای اجتماعی تصویر محور مثل اینستاگرام فعالیت دارند یا منتشر نکنند یا صفحات شخصی خودشان را خصوصی کرده و هر کسی را در صفحه شخصی خود راه ندهند.
او در انتها عنوان کرد: یک نکته مهم دیگر در حوزه هتک حیثیت، ارتباطاتی است که متأسفانه به صورت غیرمتعارف در فضای مجازی شکل میگیرد و خیلی از افرادی که در این حوزه فعالیت دارند، هویت واقعی خودشان را مخفی کرده و در قالب یک هویت جعلی میکنند؛ بنابراین مردم و به خصوص بانوان به هیچ عنوان به افراد ناشناسی که از طریق فضای مجازی با آنها آشنا شدند، اعتماد نداشته باشند.