مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از مهمترین اقدامات این حوزه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی مرکز بازچرخانی تجهیزات پزشکی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مهندس عباس ایزدی افزود: در راستای افزایش بهرهوری، ارتقای نکات
وی با بیان اینکه از دیدگاه بسیاری از صاحب نظران و مسئولان امر تجهیزات پزشکی سالانه بیش از ۳۰ درصد از هزینههای هر تخت بیمارستانی را نگهداشت تجهیزات پزشکی به خود اختصاص میدهد افزود: شواهد بیانگر آن است که فقدان اصول صحیح مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی، باعث از رده خارج شدن تعداد زیادی از تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی دانشگاه شده و با توجه به کمبود منابع و موضوع تحریمهای ظالمانه بایستی با فرآیند بازسازی تجهیزات پزشکی هزینه گزاف تعویض و تعمیر تجهیزات را در مراکز درمانی و بخصوص بیمارستانها کاهش داد.
وی گفت: وجود مرکزی برای بازسازی و احیای تجهیزات معیوب و اسقاط و استفاده مجدد در چرخه درمان ضروری به نظر میرسد، علاوه بر این، تامین دستگاههای مورد نیاز سایر مراکز درمانی از این طریق میسر خواهد شد. از اهداف اصلی این مرکز ایجاد شبکه تحقیق و توسعه در حوزه تجهیزات پزشکی در ساختار دانشگاه بوده که علاوه بر تامین نیازهای درمانی، قابلیت تحقیق و توسعه را نیز فراهم میسازد.
مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ضرورت و احیا تجهیزات پزشکی شامل تعمیر اساسی و بازیابی تجهیزات پزشکی افزود: این فرآیندها شامل عیبیابی و تعمیر قطعات اساسی، ارزیابی، رنگ و نوسازی، تعویض قطعات مصرفی، به روزرسانی نرمافزاری، کنترل کیفی و بستهبندی تجهیزات پزشکی است.