شرکت دانش بنیان کوزه عسل آریا با روش نوین خشکایش انجمادی توانسته ژل رویال ممتاز ایرانی را با کاهش میزان فسادپذیری تولید کند.
حمید قیومی، افزود: در حال حاضر این شرکت با توان فرآوری سالانه بیش از هزار و ۸۰ کیلوگرم ژل رویالِ ممتاز ایرانی جزء برترین شرکتها در استفاده از دانش بومی و روش تولید فرآوری ژل رویال است.
وی گفت: به دلیل شرایط دشوار نگهداری ژل رویال و فسادپذیری بالای آن، اولین دستگاه خشکایش انجمادی با همافزایی سایر شرکتهای دانشبنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ساخته شد که به وسیله این روش یک ششم سهم تولید ژل رویال ایرانی با کیفیت را داراست.
مدیر عامل شرکت کوزه عسل آریا افزود: رقبای این محصول، محصولات خارجی و وارداتی از کشور چین، هند، استرالیا، نیوزلند، مالزی و برندهای تحت لیسانس آمریکا هستند که در شبکه دارویی ایران توزیع میشوند.
وی با بیان اینکه کشور ایران با دارا بودن ۱۰ میلیون کلونی زنبور، دومین تولیدکننده فرآوردههای زنبور عسل در دنیاست، افزود: با توسعه و رونق فروش محصولات فرآورده عسل به راحتی میتوان به یک اشتغال پایدار رسید و از خروج زنبوردار از این صنعت و رویآوری به عسل تقلبی جلوگیری کرد.
مدیر عامل شرکت کوزه عسل آریا گفت: ژل رویال با خواص آنتی اکسیدان و ضد میکروبی که دارد در تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس، عفونت و باکتری، تقویت باروری، قوای ذهنی و کاهش عوارض شیمی درمانی، جلوگیری از بیماری آلزایمر، به تاخیرانداختن عوارض پیری موثر است.
قیومی تولید عسل پاک و سلامت محور را از دیگر دستاوردهای این شرکت دانست و گفت: در صنعت زنبورداری استفاده از آفتکشها و آنتی بیوتیکها در دفع آفت زنبور عسل اثرات سوء برجای میگذارد، از این رو با احیای روشهای بیولوژیک و درمان گیاهی عسل پاک و پاد زیست تولید شد.
وی افزود: با دستیابی به فرمولاسیون ترکیب پودر عسل و سیاهدانه و عصاره بره موم و عسل، تجاریسازی این محصول در حال انجام است و در حوزه عسل و بسته بندی با برند کوزه عسل، سهم صادراتی خوبی را در کشور مالزی، قطر و امارات، فراهم شده است.