پیش بینی میشود امسال ۲۵ هزار تن خیار شور در کارگاههای شهرستان تولید و روانه بازار شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان شمالی این روزها با شروع برداشت خیار از ۳۶۳ هکتار از جالیزهای شیروان کارگاههای تولید خیار شور هم فعال شده محصول تُرد و خوشمزه این واحدها طرفدارانی در مناطق مختلف کشور و حتی کشورهای همسایه دارد .
طعم خوش و قیمت مناسب خیارشورهای تولیدی شیروان موجب استقبال خریداران و افزایش فروش آن در مناطق مختلف کشور شده است و چند روزیه که همزمان با آغاز برداشت خیار از سطح مزارع شیروان کارگاههای تولید خیار شور در این شهرستان فعال شده است.
باقرزاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیروان با بیان اینکه امسال در ۳۶۳ هکتار از اراضی کشاورزی شیروان، خیار تلخ کشت شده است ، افزود: میانگین برداشت محصول خیار در هکتار دو برابر میانگین کشوری (۷۰ تن در هکتار) است.
روستاهای حسین آباد، ورگ و زوارم شیروان به دلیل وجود کارگاههای متعدد تولید خیار شور به قطب تولید این محصول در کشور تبدیل شده است.
در این کارگاه فراوری خیار، خیارها در چهار بخش ویژه، سوپرویژه، نول و ممتاز دسته بندی میشود و در هر دبّه ۱۲ کیلویی، تا هشت کیلو خیار ریخته و با آب نمک و ادویه (فلفل، شوید، سیر و ترخان) پر میشود.
شیروان رتبه اول تولید خیار استان را داراست و پیش بینی میشود امسال ۲۵ هزار تن خیار شور در کارگاههای شهرستان تولید و روانه بازار شود.
لازم به ذکر است در ایامی از سال که خیار تولیدی شیروان به اتمام میرسد این کارگاهها خیارهای مورد نیازشان را از استانهای دیگر تامین میکنند.