رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین از شناسایی بیش از ۷۰ شرکت تولیدی در استان خبر داد و گفت: تاکنون مشکلات ۱۰ شرکت را برطرف کرده ایم و توانستیم محصولات آنها را در بازار داخلی و خارجی به فروش برسانیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پیله چی، رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی و علمی در سه عرصه پژوهش و فناوری، آموزش و توانمندسازی و فرهنگی فعالیت میکند و با توجه به نیازهای استان قزوین، در حوزه پژوهش و فناوری در دو حوزه سلامت و صنعت و در حوزه آموزش و توانمندسازی در زمینه اشتغالزایی فعالیت میکنیم.
وی افزود: در حوزه فرهنگی، با توجه به حجم دانشگاهها و دانشجویان استان قزوین، برنامههای متنوع فرهنگی هم توسط جهاد دانشگاهی اجرا میشود.
پیله چی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی بیش از ۳۰ سال است که در زمینه سلامت فعالیت میکند و با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی همواره به دنبال کارهای زمین مانده است، در استان قزوین در ۵ حوزه سلامت ارائه خدمت میکنیم.
وی افزود: مرکز درمان ناباروری، آزمایشگاه پاتوبیولوژی، فیزیوتراپی، مرکز شیمی درمانی و بانک خون بند ناف با تعرفه نیمه دولتی به مردم استان قزوین خدمت رسانی میکند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین تصریح کرد: این روزها موضوع جوانی جمعیت، موضوع اصلی کشور است و در استان قزوین با تقویت مرکز درمان ناباروری، به دنبال افزایش نرخ موالید و کاهش میزان طلاقهای ناشی از ناباروری هستیم.
وی افزود: از ابتدای امسال، مرکز درمان ناباروری استان به خیابان خیام قزوین منتقل شده است و هر ماه بیش از ۱۰۰ پرونده ناباروری در این مرکز تشکیل میشود.
پیله چی تأکید کرد: علاوه بر مردم استان قزوین، از استانهای همجوار هم برای درمان ناباروری به مرکز جهاد دانشگاهی استان مراجعه میکنند.
وی افزود: سلولهای موجود در خون بند ناف، به درمان بیماریهای لاعلاج مثل پارکینسون و ... کمک میکند و در حال حاضر نمایندگی بانک خون بند ناف، در استان قزوین فعالیت میکند و خانوادهها قبل از به دنیا آمدن نوزادشان میتوانند در این مرکز تشکیل پرونده دهند و سلول بنیادین فرزندانشان با تخفیف ویژه نگهداری میشود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: تا چند سال پیش به بانک خون بند ناف و سلولهای بنیادین مانند کالای لوکس نگاه میکردند، اما خوشبختانه در اثر افزایش آگاهیهای مردم، شاهد تمایل بیشتر آنها برای نگهداری خون بند ناف نوزادشان در بانک خون بند ناف استان هستیم.
وی افزود: استان قزوین با توجه به موقعیتهای جغرافیایی و اقتصادی، از ویژگیهای بارزی برخودار است و در تلاش هستیم ارتباط بین صنعت و دانشگاه را برای تکمیل چرخه علم و فناوری و حمایت از شرکتهای دانش بنیان، تقویت کنیم.
پیله چی بیان کرد: با همکاری معاونت اقتصادی استانداری، بیش از ۷۰ شرکت را شناسایی کرده ایم و در تلاش هستیم مشکلات موجود در این شرکتها را برطرف کنیم و از بین شرکتهای موجود، توانستیم مشکلات ۱۰ شرکت را برطرف کنیم و محصولات آنها را در بازار داخلی و خارجی به فروش برسانیم.
وی افزود: در جهاد دانشگاهی به دنبال ایجاد زیست بومی هستیم که همه قشرهای جامعه را پوشش بدهند تا با این راهکار بتوانیم اشتعغالزایی را در استان افزایش دهیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین خاطرنشان کرد: از ۲ سال پیش تاکنون، زیست بوم نوآوری و نخبگانی را در استان قزوین ایجاد کردیم تا با حمایت از نخبگان، جلوی مهاجرت آنها را بگیریم و از تخصص و توانایی آنها در داخل کشور استفاده کنیم.
وی افزود: همچنین با اجرای طرح توانمندسازی بانوان آسیب پذیر و سرپرست خانوار، در فاز اول ۱۲۱ نفر شناسایی و پس از آموزش هدفمند، وارد بازار کار شدند.
پیله چی گفت: طرح توسعه مشاغل خانگی از ۱۰ سال پیش در کشور در دست اجرا بود که از ۴ سال پیش اجرای آن به عهده جهاد دانشگاهی گذاشته شد و سال گذشته توانستیم اشتغال پایدار در میان جامعه هزار و ۵۰۰ نفری سهمیه استان قزوین، ایجاد کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین تأکید کرد: سال گذشته ۲۱ هزار نفر از خدمات آموزشی جهاد دانشگاهی استفاده کردند و با راه اندازی مرکز کاریابی مجازی در جهاد دانشگاهی، فضای کار را برای متقاضیان، فراهم میکنیم.
وی افزود: تا به امروز بیش از ۲۵ درصد از افرادی که در جهاد دانشگاهی آموزش دیدند، وارد بازار کار پایدار در استان شدند.
پیله چی تصریح کرد: ساخت مجتمع درمان ناباروری جهاد دانشگاهی در سه فاز در دست اقدام است که در جریان سفر رئیس جمهور، بودجه قابل توجهی برای راه اندازی این مرکز تخصیص یافت و از خیران استان تقاضا داریم برای راه اندازی این مجتمع، به کمک جهاد دانشگاهی بیایند.
وی افزود: فاز اول مجتمع درمان ناباروری، به حوزه درمان ناباروری میپردازد که با راه اندازی اتاقهای عمل، خدمت رسانی بیشتری به متقاضیان صورت میگیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین بیان کرد: در حوزه فرهنگ، طرح «شهر دانشجو» را در جهاد دانشگاهی در دست اقدام داریم تا دانشجویان ما پس از فارغ التحصیلی، توانایی ورود به بازار کار را داشته باشند.
وی افزود: دانشجویان در حین تحصیل، فارغ از رشته خاص تحصیلی شان، بر اساس ساحت رشد فردی، اجتماعی و اقتصادی، دورههای مهارتی را هم میگذرانند تا بتوانند به راحتی وارد بازار کار شوند.