صفحات جاذب خورشیدی با رویکرد حراست از محیط زیست در شرکتی دانش بنیان ساخته شد.
میثم صادقی افزود: این شرکت به طور ویژه بر تولید آب گرم خورشیدی تمرکز کرده ، اما در زمینه تولید برق خورشیدی نیز طراحی و مهندسی انرژی انجام میدهد.
وی گفت: این آبگرم کن خورشیدی با دو کاربرد گرمایش محیطی و آب مصرفی در سال ۱۳۹۵ تولید شد که در مدل خانگی و مجتمعهای مسکونی بزرگ قابل بهرهبرداری است و حتی پروژه نصب این دستگاه برای پالایشگاه به جهت کاهش مصرف گاز در دستور کار است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان فراسو سپهر آریا رویکرد اصلی را حرکت به سمت تکنولوژی نوینِ انرژی در مسیر حفظ انرژی و کاهش تبعات محیطزیستی عنوان کرد و افزود: هر آبگرمکن خورشیدی ۲۰۰ لیتری سالیانه میتواند از نشر هزار و ۵۰۰ کیلوگرم کربن دی اکسید جلوگیری کند.
صادقی گفت: استفاده از این آبگرمکن معادل جلوگیری از قطع ۶۰ درخت است و برای بومیسازی و به دست آوردن دانش فنی محصولات حوزه انرژی، مهندسی انرژی و تهویه مطبوع اقدامات بسیاری انجام شده است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان فراسو سپهر آریا سیستم تهویه مطبوع کم مصرف و هوشمند را از دیگر دستاوردهای این شرکت دانش بنیان برشمرد و ادامه داد: بیش از ۱۵ سیستم در استان اصفهان در دانشگاهها، پالایشگاه نفت سپاهان و ذوبآهن اصفهان نصب شده که قابلیت کنترل بار و مصرف برق کمی دارد و تاکنون مشابه آن در داخل کشور ساخته نشده است.