راثر سرمازدگی سال گذشته و گرمای بیش از حد هوا و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی تولید محصول انجیر را در بردسکن نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهادکشاورزی بردسکن گفت: شهرستان بردسکن قطب تولید محصول انجیر
علیرضا مهمیز با بیان اینکه سطح زیرکشت باغات انجیر بردسکن ۲۰۰ هکتار است که ازاین میزان ۱۸۰ هکتار آن بارور است افزود: سال گذشته به طور میانگین از هر هکتار ۳ هزار کیلو گرم محصول انجیر برداشت میشد که امسال این رقم به هزار و ۸۰۰ کیلو گرم کاهش پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه تولید امسال انجیر بردسکن ۳۲۴ تن است گفت: ارقام مهم انجیر این شهرستان سبزه، زرد پیازی، سیاه و سرخ است که رقم تجاری مرغوب انجیر سبزه است که ۶۰ درصد به صورت تازه خوری و ۴۰ درصد به صورت خشکبار مصرف میشود.
مدیر جهادکشاورزی بردسکن با بیان اینکه برداشت محصول انجیر از نیمه مردادماه شروع میشود گفت: برداشت انجیر تا زمانی که در پاییز درختان دچار سرمازدگی شوند ادامه دارد.
مهمیز نبود سایبان در باغات، صنایع تبدیلی و فرآوری، پایین بودن قیمت نسبت به هزینهها، تنش آبی و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی، بسته بندی و بازاریابی مناسب برای صادرات و بیمه را از مشکلات این محصول در امر تولید عنوان کرد.