نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: دانش آموزانی که در طرح یاوران ولایت تربیت می شوند نقش بی بدیلی در ایجاد تمدن اسلامی دارند.
وی این دوره را فرصتی برای تربیت عبادی و اخلاقی برشمرد و خاطرنشان کرد: فرزندانی متدین و با اخلاق و عامل به دستورات دینی در این طرح پرورش می یابد.
نماینده ولی فقیه در استان تربیت سیاسی را یکی دیگر از حوزه های تربیتی مهم دانست و گفت: اهمیت این دوره به لحاظ ایجاد حس وطن دوستی گام بزرگی در تربیت سیاسی به شمار می آید.
وی به تاثیر تشکل های دانش آموزی در نهادینه شدن آموزش های دینی اشاره کرد و افزود: بسیج از لحاظ فرهنگ جاری در آن بهترین مکان برای تعلیم و تربیت دینی است.
وی ادامه داد: برگزاری طرح های این چنینی میتواند نیروهایی ارزشمندی برای انقلاب و ایران تربیت نماید که همان هدف دستگاه تعلیم و تربیت می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم بر تقویت معاونت پرورشی و اتحادیه انجمن های اسلامی نیز تاکید کرد و افزود: این نهاد ها و تشکل ها می توانند دانش آموزان را هم از نظر اعتقادی خوب بار بیاورند و هم اینکه در مقابل دشمن نیروهای استوار و مفید قرار دهند.
امام جمعه تبریز گفت: بزرگترین سرمایه هر کشور برای رشد و شکوفایی نیروی انسانی است، در گذشته اقتصاد، ولی امروز نماد توسعه یافتگی هرجامعه تولید نیروی انسانی کارآمد است.
وی تصریح کرد: بسیاری از اهداف و چشم انداز های گام دوم انقلاب با شما دانش آموزان ایجاد خواهد شد.
وی تاکید کرد: خروجی طرح یاوران ولایت باید جوان مومن در تراز انقلاب اسلامی بوده و در ایجاد تمدن نوین اسلامی پیشگام باشد.
نماینده ولی فقیه در استان یادآور شد: متاسفانه در دوران کرونا این طرح به صورت مجازی برگزار شد و مسولین نتوانستند ارتباط صمیمی و عاطفی با دانش آموزان داشته باشند.
وی نامگذاری این دوره به نام شهید همدانی را که سرباز پای کار ولایت بود بسیار خوب توصیف کرد و افزود: این شهید بزرگوار نشان داد که نباید دلبسته تعلقات دنیا بود و خالصانه در راه خدا و اسلام و ولایت قدم برداشت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هم گفت: طرح یاوران ولایت استان با حضور ۸۰۰ دانش آموز دختر و پسر در ۴ دوره پنج روزه در اردوگاه الغدیر تبریز برگزار می شود.