میزان برداشت انجیر از باغات استان تا پایان فصل برداشت به ۹ هزار تن میرسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، فیض قربانی
مجیفی شام، باوام علی، ملک محمدی، زردله، کوچلی از ارقام انجیر تولیدی در استان کرمانشاه است و رقم مجیفی قابلیت فرآوری بصورت نیم خشک را دارد.
فیض قربانی گفت: در چند سال اخیر زمینه صادرات انجیربه کشورهای اروپایی، حوزه خلیج فارس، روسیه فراهم شده است و با ترویج اصول فنی و صحیح عملیات فرآوری، سورتینگ و بسته بندی امکان توسعه صادرات این نوع محصول وجود دارد.
برداشت ارقام مختلف انجیر از تیر آغاز و تا پایان مهر ادامه دارد.