نماینده مجلس و عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: گاهی شاهد آن هستیم که مراکز درمانی خصوصی یا مراکز درمانی تأمین اجتماعی دفترچه بیمه سلامت را پذیرش نمیکنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام سید محمد رضا میرتاج الدینی بیان کرد: مجلس حمایتهای لازم را در بخش سلامت در قالب برنامههای توسعه پنج ساله و برنامه بودجه سالانه داشته است تا مطابق سخنان مقام معظم رهبری بیماران نگران هزینه درمان نباشند.
وی ادامه داد: مجلس و دولت در ساماندهی ارز دارو به هنگام ورود کردند و بیمه رایگان سه ماهه از اقدامات صورت گرفته است. ۲ و نیم میلیون دلار ارز به دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی تخصیص پیدا میکرد و در تخصیص یارانه دارو در ابتدای زنجیره ۵ تا ۶ هزار میلیارد تومان رانت داشتیم و ۷ هزار میلیارد تومان دارو قاچاق میشد از این رو ۷۰ هزار میلیارد تومان ما به التفاوت ارز به بیمهها اختصاص پیدا کرد.
وی ادامه داد: در بودجه ۱۴۰۱ حدود ۶ هزار میلیارد تومان برای پوشش بیمه همگانی و ۵ هزار میلیارد تومان برای بیماران خاص در نظر گرفته شد و بیمه سلامت ۳۲ هزار میلیارد تومان بودجه دریافت کرد که در مجموع بودجه بیمه سلامت به ۴۳ هزار میلیارد تومان رسید و بیمه سلامت ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از سه دهک پایین جامعه را رایگان بیمه کرد و ما از عملکرد دولت رضایت داریم. ما تلاش میکنیم تا سهم پرداختی از جیب بیمار به ۳۰ درصد برسد.
وی افزود: مقرر شده است پوشش بیمهای داروها با طرح دارویار افزایش پیدا کند، داروی بیماران خاص و صعب العلاج تحت پوشش بیمه قرار دارد و ۵ هزار میلیارد تومان نیز تخصیص یافته است.
حجت الاسلام میرتاجالدینی گفت: در نسخههای الکترونیکی باید ۳۰ درصد هزینه نسخه را بیمار و ۷۰ درصد بقیه را بیمه پرداخت کند و گاهی شاهد هستیم که پرداختی بیماران بیشتر است و بیمار هزینه بیشتری پرداخت میکند که از بیمه سلامت و تأمین اجتماعی درخواست داریم تا به موضوع رسیدگی کنند.