رئیس مرکز وکلای قوهقضائیه گفت: اگر بحث آزمون فوق العاده برای مرکز وکلا بود قطعا تصمیم گیری در این رابطه راحت تر بود.
وی با اشاره به ماده پنج قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار افزود: طبق این ماده قانونی، شرایط برگزاری آزمونها باید مشخص شود.
عبدلیان پور ادامه داد: استعلامهایی از سازمان سنجش آموزش کشور شده و رایزنیهایی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشتیم و همه تلاشها بر این است تا حق و حقوق افراد ضایع نشود.
رئیس مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در خصوص آزمون شفاهی وکالت، گفت: آزمون شفاهی برگزار نمی شود بلکه گزینش بر اساس قانون انجام می شودکه قانون ما را موظف به اجرای آن کرده است چرا که افرادی که با جان وآبروی مردم در ارتباط هستند، حتما باید گزینش شوند.
وی در مورد افزایش یا کاهش ظرفیت پذیرش وکلا با آزمون گفت: مهم این است که قانون تسهیل اجرا شود. ظرفیت آزمون براساس نظر مجلس است.
عبدلیان پوربا اشاره به اینکه امر کارشناسی موضوع مهمی است که منجر به اطاله دادرسی میشود و قطعا اگر این موضوع حل شود بسیاری از معضلات دادگاه ها حل خواهد شد.تصریح کرد: با کانون کارشناسان دادگستری در راستای معضلات موجود تعاملات مثبتی داشته ایم، باتوجه به اینکه نظر کارشناس برای اقناع قاضی اهمیت دارد باید این تعاملات افزایش یابد.
رئیس مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در مورد موضوع وکالت تخصصی گفت: وکالت تخصصی موضوع مهمی است که در ۷ دپارتمان و ۳۷ زیر مجموعه کلید خورده است.
به گفته رئیس مرکز وکلای قوهقضائیه وکالت خانواده نیز موضوعی است که اگر فرهنگ استفاده از وکیل در خانوادهها جا بیفتد و وکیل به عنوان امین خانواده طرف مشورت باشد شاهد کاهش حجم ورودی پروندهها خواهیم بود.
عبدلیان پور درخصوص افزایش دانش حقوقی شهروندان گفت: طرح هر مسجد یک وکیل از جمله این اهداف را دنبال می کرد و در این زمینه مرکز همواره در کنار شهروندان است.
وی با اشاره به برنامههای مرکز وکلا برای افزایش دانش حقوقی شهروندان گفت: چندین نشست تخصصی با آموزش و پرورش انجام شده است تا در این راستا وکلا بصورت پایلوت در مدارس حاضر و آموزشهای مختلف حقوقی را در سطوح مختلف در اختیار فرزندانمان قرار دهند.
رئیس مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه افزود: شعار مرکز وکلا «حقوق برای همه» است از این رو یکی از دغدغهها پاسخ به سوالات پر تکرار شهروندان به صورت کتاب و کتابچه و پخش کلیپهای یک دقیقهای در فضای مجازی با استفاده از متخصصان امر برای کمک به فرهنگ عمومی حقوقی جامعه است.
وی ادامه داد: همکاری با شهرداریها و سرای محلهها نیز در دستور کار کانون وکلا قرار دارد و در حال حاضر موضوعات مبتلا به مربوط به شهروندان از طریق سامانه ۱۲۹ پیگیری میشود .
عبدلیان پور گفت: وظیفه اصلی ما خدمت به مردم در مباحث حقوقی و وکالت معاضدتی است که آمار بالایی در کل کشور در این زمینه داریم که به واسطه آن فرهنگ عمومی وکالت را گسترش میدهیم.
وی افزود: امیدواریم هیچ شهروند ایرانی به واسطه نداشتن وکیل مورد ظلم واقع نشود.
که خلاف نص قانون تسهیل است می باشد یا ن لطفا شفاف سازی بفرمایید