کیفیت آرد در کهگیلویه و بویراحمد مورد تایید اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو است.
ابوالحسن صداقت کیش با بیان اینکه در زمان خشکسالی میزان تولید گندم داخل استان کاهش دارد و برای جبران کمبودها گندم مورد نیاز از سایر استانها یا از گندم وارداتی تامین میشود، افزود: گندم کهگیلویه و بویراحمد از جمله گندمهای با کیفیت در سطح کشور متناسب با آزمایش های اداره کل استاندارد است.
وی گفت: کیفیت آرد توسط سازمان استاندارد و همچنین معاونت غذا و دارو مورد بررسی قرار میگیرد و اگر مشکلی داشته باشد به صورت مکتوب مشکل را اعلام میکنند تا برطرف شود.
صداقت کیش بیان کرد: در این زمینه تاکنون از سوی این دو مجموعه تذکری در خصوص کیفیت آرد به شرکت غله اعلام نشده است.
وی به مرحله توزیع آرد بین خبازیها بعد از تایید کیفیت اشاره و عنوان کرد: انتظار داریم خبازان مراحل پخت را به صورت استاندارد رعایت کنند.
صداقت کیش در ادامه به افزودنیهای مجاز به خمیر، اضافه کردن آب در تابستان و زمستان به خمیر و همچنین استاندارد بودن دستگاهها پخت و پرهیز از پخت با شعله مستقیم اشاره کرد و گفت: با رعایت موارد ذکر شده توسط خبازیها میتوان افزایش کیفیت نان را مشاهده کرد.
وی گفت: از اتحادیه صنف انتظار داریم آموزشهای لازم را برای پخت نان ارائه دهد همچنین نباید شاطر را زود به زود تعویض کرد، زیرا یکی از فاکتوریهای کیفیت نان توان و تجربه شاطر است.