بیش از ۱۲۵ هزار پرس غذا در آشپزخانههای متمرکز ایران در عتبات عالیات همزمان با دهه اول محرم پخت و توزیع شد.
آشپزخانههای متمرکز که با امکانات متناسب طبخ و توزیع راه اندازی شده اند میتوانند روزانه طبخ و توزیع غذا برای هزاران زایر ایرانی را انجام دهند و غذایی مطبوع و مطلوب را در اختیار زوار قرار دهد.
این آشپزخانهها که با روند کاملا بهداشتی راه اندازی شده است از آسیبهای ناشی از غذای بی کیفیت میکاهد و موجب افزایش رضایتمندی در زایران میشود.
دست اندارکاران عتبات عالیات که به عراق سفر کرده اند امروز از روند طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی در این آشپزخانهها بازدید و بر ضرورت وجود چنین آشپزخانههایی برای طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی تاکید کردند.
دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عراق نیز بر روند خدمت رسانی در آشپزخانههای متمرکز نظارت دارد.